Ana SayfaDedikoduKim Kardashian'a Teklif Yağıyor!

İlgili Postlar

Kim Kardashian’a Teklif Yağıyor!

Kim Kardashian’a tepki yağıyor. Dört çocuğunun babası, rap şarkıcısı eşi Kanye West ile boşanma aşamasında olan Kim Kardashian’a ilişki teklifi yağıyor. İşte detaylar;

Karşılıklı Atışma

Dergiye konuşan ancak adını vermeyen bu kaynağın iddiasına göre, Kim Kardashian ile Kanye West’in boşanacağı kesinleştikten sonra da Drake, hiç vakit kaybetmeden Kim’e yaklaşmak için çaba göstermeye başladı. Aynı kişi “Drake, kendisine tek bir söz söylemesi durumunda Kim ile görüşmeye hazır. Bunun da kısa zamanda gerçekleşeceği konusunda kendine güveniyor” diye sürdürdü sözlerini.

Bu arada Kim Kardashian’ın ise şu sıralarda herhangi bir romantik ilişkiye hazır olmadığı belirtildi. Yıldıza yakın kaynaklar da “Kim, boşanma süreci tamamlamadan hızlıca bir ilişkiye başlama konusunra ihtiyatlı” diye konuştu.

Kim Kardashian ile Kanye West’in boşanma davasında yeni detay

Drake Kim Kardashian’ın Peşinde

Kim Kardashian, işlerine yoğunlaşsa da bir ünlü daha şimdiden onun peşine düştü. Heat dergisinin iddiasına göre 34 yaşındaki rap’çi Drake, Kim Kardashian ile yakınlaşmak için fırsat kolluyor. Hatta ona sürekli olarak mesajlar gönderiyor.

Heat’e konuşan bir kaynak “Drake, Kim’in Kanye’de ne bulduğunu hiçbir zaman anlayamadı” diye konuştu. Aynı kaynak, Drake’in, Kardashian için Kanye West‘in doğru kişi olmadığı görüşünü saklamadığını da belirtti.

Kim Kardashian Kimdir?

Kim Kardashian’a Teklif Yağıyor!

Dört çocuğunun babası Kanye West ile boşanma davası süren 40 yaşındaki Kardashian, bekar hayatına hızlı giriş yaptı. Sık sık bir davette görüntülenen Kim Kardashian’a davet yağıyor.

‘Şu anda kimseyi aramayan’ Kim’in, gelecekteki potansiyel taliplerinden gelen flört teklifleri ile boğulduğu iddia edildi. İddialara göre kraliyet ailesi üyelerinden ünlü oyunculara, sporculardan milyarderlere kadar pek çok isim onunla iletişim kurmak için birlikte çalıştığı kişileri aracı yapıyor.

Bu iddiaları ortaya atan kaynak aynı zamada Kim’in şimdilik kimseyi aramadığı ama açık fikirli olduğunu da söylüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler