Ana SayfaDedikoduSeray Sever Aşkını Haykırdı

İlgili Postlar

Seray Sever Aşkını Haykırdı

Seray Sever’in sosyal medya paylaşımı gündeme damgasını vurdu. Sosyal medyayı aktif kullanan Seray Sever aşkını haykırdı. Sever’in aşk paylaşımına beğeni yağdı. İşte detaylar;

Seray Sever : “Çok merak ediyorum nasıl gösterecek erkekliğini!”

Can Yaman, Bir kadın hayranı İspanyolca “Buradan Can Yaman’ın mükemmel, ideal bir insan olduğunu düşünerek gideceğiz ancak bize Can Yaman’ın bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatabilir misin” diye sordu. Bunun üzerine Can Yaman “Arka Odaya Geçelim Görürsün” gibi ifade kullanmasıyla röportajı gündeme oturdu. Yaptığı bu çirkin espride sosyal medyada git gide paylaşıldı. Bu paylaşımı gören Seray Sever Can Yaman’a Sert Sözler! söyledi.

Seray Sever Gel Yazın Konuşalım’la Ekranlara Geri Döndü!

Seray Sever’den Can Yaman’a Sert Sözler!

Açıklamalarıyla eleştiri oklarının hedefinde olan Can Yaman geçen günlerde davetli olarak gittiği İspanya’da bir televizyon programına konuk oldu. Can Yaman, Bir kadın hayranı İspanyolca “Buradan Can Yaman’ın mükemmel, ideal bir insan olduğunu düşünerek gideceğiz ancak bize Can Yaman’ın bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatabilir misin” diye sordu. Bunun üzerine Can Yaman “Arka Odaya Geçelim Görürsün” gibi ifade kullanmasıyla röportajı gören Seray Sever, “Yaptığı şey erkekliğe sığmıyor. Libido sözleri zaten terbiyesizlikti. Ne gösterecek hayranına çok merak ediyorum. Nasıl gösterecek erkekliğini?”

Seray Sever Aşkını Haykırdı

Doya Doya Moda programında jüri üyeliği yapan Seray Sever’in yaptığı paylaşımlar her zaman çok konuşuluyor. Seray Sever kocası Eray Sünbül ile romantik bir paylaşım yaptı.

Seray Sever kendisinden 10 yaş küçük eşi Eray Sünbül ile olan fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı.

Seray Sever duygusal bir paylaşımla evlilik yıldönümlerini kutladı. Seray Sever eşi Eray Sünbül’e olan aşkını şu sözlerle haykırdı: “Aşkım, nurum, ışığım, ruh eşim, sevgilimle sonsuzluğa ve bilinmeyene verdiğimiz sözün 7.yılı, evlilikle taçlandırmamızın 3.yılı. İyi ki sen. Rabbime sonsuz şükürler olsun. Ve ille de sen.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler