Ana SayfaDedikoduSerkay Tütüncü: Aldatıldım

İlgili Postlar

Serkay Tütüncü: Aldatıldım

Hülya Avşar, Deniz Çakır, Mehmet Aslantuğ ve İlayda Alişan ile birlikte rol aldığı Masumiyet dizisinde İlker Ilgaz karakterini canlandıran Serkay Tütüncü “Aldatıldım” itirafıyla gündeme geldi. Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan bir YouTube programına katılarak sevenlerinin sorularını yanıtladı. İşte Serkay Tütüncü’nün o itirafı;

Serkay Tütüncü Dizideki Karakteri Hakkında İlk Kez Konuştu

Başarılı oyuncu Serkay Tütüncü canlandırdığı karakteri şöyle anlatıyor: “Dizide motivasyonum böyle bir karakterin gerçekliği. Her şeyin kontrolünü elinde tuttuğunu sanarken, bir gece yaşadığı olay sonrası, allak bullak olan. O kargaşada ne hissettiğini, ne yaşadığını, aslında ne istediğini arayan bir adam İlker Ilgaz. İlker’i tek bir kelimeyle anlatacak olsam gizemli derdim.”

Serkay Tütüncü Kimdir?

Serkay Tütüncü’den Hülya Avşar İtirafı

Masumiyet’ dizisinde ‘İlker’i canlandıran Serkan Tütüncü Hülya Avşar ile ilgili samimi bir itirafta bulundu.

Hello dergisine konuşan yakışıklı oyuncu “Hülya Avşar’la anne-oğulu oynamak nasıl?” sorusuna cevap verdi. Tütüncü açıklamasında “Bir dans sahnesi çekerken fark ettim onu. Bir baktım masmavi bana bakıyor. Yıllardır beğenerek izlediğim gözlere ‘annem’ hissiyle bakıyorum. Heyecanlı bir andı.”

Serkay Tütüncü Dizideki Karakteri Hakkında İlk Kez Konuştu

Serkay Tütüncü: Aldatıldım

Snob Magazin’in haberine göre; Masumiyet’in Ela’sı İlayda Alişan ve İlker’i Serkay Tütüncü, Onedio’da sevenlerinden gelen sorularını yanıtladılar.

Serkay Tütüncü, “Diziniz aldatılma üzerine. Siz hiç aldatıldınız mı?” sorusuna “İlişkimde özensiz olduğum durumlar oldu. Aldatılmış olabilirim. Aldatılmışsam da sorun değil yani” cevabını vererek sevenlerini şaşırttı.

Tütüncü’nün bu itirafı sonrası, “Böylesine yakışıklı bir oyuncu nasıl aldatılır?” ve “Bence bir yanlışı vardı” yorumları yapıldı.

Aynı soru İlayda Alişan’a da yöneltildi. Güzel oyuncu, “Aldatıldım mı inanın hiç bilmiyorum. Aldatıldıysam da haberim yok. Umarım aldatılmamışımdır” ifadelerini kullandı.

İlayda Alişan Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler