Ana SayfaDizilerKefaret 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ahmet Kızının Bulunduğunu Öğreniyor Mu?

İlgili Postlar

Kefaret 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ahmet Kızının Bulunduğunu Öğreniyor Mu?

Fox Tv’nin yeni gözde dizilerinden Kefaret, 4. yeni bölümüyle 13 aralık pazar günü ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Zeynep, gazeteciyi darp etmek suçundan gözaltına alınır. Elif, zannettiği Sude’yi Sinan’a emanet eder. Ahmet, Zeynep’le ilgili tüm sorumluluğu kendisinin alacağını söyleyip onu hapis yatmaktan kurtarır. Zeynep, Ahmet’e kızını bulduğunu söylemez ve onunla gitmek zorunda kalır. Ahmet Zeynep’i alıp eski evlerine götürür. Bir köşeye atılan Meltem ise, Ahmet’i bırakmak istemez. Kefaret 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ahmet, kızının bulunduğunu öğreniyor mu?

Pazar Dizileri 2020

Ahmet Kızının Bulunduğunu Öğreniyor Mu?

Kefaret 4. bölüm 2. fragmanında; Ahmet, tekrar Zeynep’le beraber olmayı planlıyor. Sude, Sinan’la Münevver’i değil babasını istiyor. Münevver’de ona babasının hakkın rahmetine kavuştuğunu söylüyor. Oysa ki Zeynep, Sinan’a bu konuda Sude’ye hiçbir şey anlatılmamasını istemişti. Ahmet, kızının bulunduğuna inanmıyor. Meltem ise, Ahmet’i gerçek kızını bulduğunu söyleyip onunla evlenme planları yapıyor. Gerçekten Elif’i kaçıran Meltem mi?

İşte Kefaret 4. bölüm 2. fragmanı….

KEFARET 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Zeynep, Elif zannettiği Sude’yle karşı karşıya gelir. Sude, Zeynep’i kendisini doğurup bırakmakla suçlar. Ahmet, Zeynep’in yine kandırıldığını düşünüp onu bulur. Hayatlarında artık Meltem’in olmayacağını söyleyip Zeynep’i eve götürür. Ama Meltem’in hamile olduğunu söylemesiyle ortalık karışır. Sinan, Zeynep’in kaldığı inşaatı bulur. Onu yalnız orada bırakmaz ve geceyi onunla geçirir. Ertesi gün Zeynep’i evine götürüp bırakır.

Sinan, Sude’nin babasıyla görüşür. Ona, onun yüzünden mesleğinden olduğunu kendisiyle konuşması gerektiğini söyler. Daha sonra Zeynep’le birlikte adamla görüşmeye giderler. Adam çok hasta olduğunu bir kaç gün ömrü kaldığını söyler. Sinan, Zeynep’e adamın kazada kızının ölmediğini yaşıyor göründüğünü söyler. Ama o, kızını bulduğuna inanır. Zeynep, kızına kavuşmanın dışında bir şey düşünmez ve adam ne derse kabul eder.

Sude’nin babası ölür. Zeynep, hastaneye çağrılır. Orada adamın avukatı ve doktoruyla görüşür. Adam, 17 milyon dolarlık mal varlığını kızı ve Zeynep’e bırakmıştır. Hemen orada DNA için örnekler alınır. Zeynep, Sude’yle birlikte evlerine gider. O sırada polisler gelip Zeynep’i gazeteciyi darp etmekten göz altına alır.

Kefaret 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Tutuklanmamak İçin Ahmet’le Gitmek Zorunda Kalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler