Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Koçovalıların Erdenetlerle Savaşı Yeni...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Koçovalıların Erdenetlerle Savaşı Yeni Başlıyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 15. yeni bölümüyle 14 aralık pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Çağatay, Selim’i iki yerinden yaralayıp eline tapuları verip gönderir. Selim, yaralı bir halde elinde tapularla mahalleye gidip yere yığılır. Akın, babasının ölüm haberinden sonra Erdenetlerin evine kurşun yağdırır. Cengiz, bacağından yaralanır. Çağatay ise, yurt dışına kaçmak için uğraşır. Olga, Cengiz’den kendisini bırakması karşılığında ona Efsun’un Yamaç’tan hamile olduğunu söyler. Yamaç, Cengiz’in fabrikalarını bir bir patlatır. Çukur 4. sezon 15. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Koçovaların Erdenetlerle savaşı yeni başlıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Koçovalıların Erdenetlerle Savaşı Yeni Başlıyor!

Çukur 4. sezon 15. bölüm 1. fragmanında; Erdenetlerden Volkan, geri dönüyor. Selin, ona olanları anlatıyor. Cengiz, sendelediklerini kabul ediyor. Ancak düşmeyeceklerini tekrar ayağa kalkıp Koçovalıların tepesine darbeyi indirmeyi planlıyor. Akın, amcası Yamaç’a kendisine bir şey vermesini öyle duramadığını söylüyor. Yamaç ise, onları yerin dibine sokmanın yeni planlarını düşünüyor.

İşte Çukur 4. sezon 15. bölüm 1. fragmanı….

ÇUKUR 4. SEZON 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Çağatay, Yamaç’ı arayıp Selim’e tapuları verdiğini söyler. Cumali ve Yamaç, her yerde Selim’i arar. Selim, yaralı bir vaziyette elinde tapular mahalleye gitmeye çalışır. Kahvenin önüne ulaşan Selim, yere yığılır. Sonra babasının hayalini görüp orada son nefesini verir. Cumali ve Yamaç’a doktor Selim’in öldüğünü söyler. İkisi de bu haber karşısında donup kalır.

Akın, babasının ölmüş olabileceğine inanamaz. Gerçekten öldüğünü öğrendikten sonra depodan gidip taramalı tüfeği alıp bir tekneye binip Cengiz’in evinin önüne gider. Çağatay, annesini arayıp hemen oradan ayrılmasını ister. Ama Cengiz, onu bir yere göndermez. Tabi Efsun’u da bir yere bırakmayıp ona evde oda hazırlatır.

Akın, Cengiz’in evine kurşun yağdırır. Cengiz, kaçmaya çalışırken bacağından yaralanır. Çağatay, özel uçakla yurt dışına kaçmayı planlar. Ancak, o da babasının engeline takılıyor. Üzerine bir de Ogetay’ın ölmediğini Selin’den öğrenir. Sultan’da oğlunun ölüm haberini alır. Önce acısını içine gömer. Sonra dayanamayıp bağırarak ağlamaya başlar.

Selim’in cenazesini Cumali ile Yamaç, kendi elleriyle yıkar. Onu götürüp babasının yanına gömerler. Yamaç, kahveye gidip geri döndüğünün haberini verir. Çağatay, annesinin babasını bırakması için ona bir haber verir. Olga, Cengiz’den kendisini serbest bırakması karşılığında Efsun’un Yamaç’tan hamile olduğunu söyler. Cengiz, Efsun’u çağırıp ona bir oda hazırlattığını söyler.

O sırada Yamaç, Cengiz’i arar ve ona kaç fabrikası olduğunu sorup başlar. Bir bir fabrikaları patlatır ve Cengiz, patlamaları gözleriyle görür.

Çukur 4. Sezon 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Cengiz Yamaç’a Karşı Efsun’u Elinde Tutuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler