Ana SayfaDizilerKardeşlerim 46. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Doruk Kaan'a Arka Çıkıyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 46. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Doruk Kaan’a Arka Çıkıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 46. yeni bölümüyle 2 nisan cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kaan, babasından af dilemek için şirkete gider. Akif ise, çalışanlarından onu bir daha şirkete almamalarını söyler. Doruk, Kaan’ın durumuna üzülüp onunla yakınlık kurar. Şengül, Orhan’la Gönül’ün arasında bir şey olduğunu zanneder. Gidip Gönül’ün, dükkanını başına yıkmak ister. Nebahat, Asiye ile kardeşlerine babalarının katilinin Akif olduğunu söylemeye karar verir ve onlara her şeyi anlatmak için kapılarını çalar. Kardeşlerim 46. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Doruk, Kaan’a arka çıkıyor.

Cumartesi Dizileri 2022

Doruk Kaan’a Arka Çıkıyor!

Kardeşlerim 46. bölüm 2. fragmanında; Asiye ile Doruk, aşkı tüm hızıyla devam ediyor. Doruk, Tolga’dan Kaan’ı koruyor ve ona arka çıkıyor. Şengül, Gönül’ün restoranını yıkıp döküyor. Gönül, neye uğradığını anlayamıyor. Öğretmen, öğrencilerinden herkesin önünde söylemekten korktuğu bir cümle söylemelerini istiyor. Süsen, Ömer’den sakladığı sırrı açıklayamadığı için ne yapacağını bilemiyor.

İşte Kardeşlerim 46. bölüm 2. fragmanı…

KARDEŞLERİM 45. BÖLÜM ÖZETİ!

Asiye, bacağından yaralanır. Orhan, Ömer’in tefecilere çalıştığını sonradan öğrenip ona tavır alır. Tefeciyi, polisler yakalıyor. Asiye, ameliyata alınır. Ömer, büyük bir vicdan azabı çekerken, Doruk’ta onu koruyamadığı için kendisini affedemez. Asiye, ameliyattan çıkar ve doktor sağlığının yerinde olduğunu söyler.

Akif, geldikten sonra Resul’u göremez. Nebahat’le birlikte onu ararken Resul, onların karşısına elinde silahla çıkar. Akif’e silahını doğrultup, onu polise vereceğini söyler. Resul’un elindeki silahı almaya çalışırken Akif onun düşmesine neden olur. Kafasını çarpan Resul oracıkta hayatını kaybeder.

Onun öldüğünü anlayan Akif, ne yapacağını bilemez. Sitenin kapıcısı camdan Resul’un yerde hareketsiz yattığını görüp polisi arar. Akif, polis gelene kadar delilleri ortadan kaldırıp kaçar. Suzan, Resul’un kendisine Akif’le ilgili ne anlatacağını merak edip onun yanına gelir.

Onu yerde yatarken görüp yanına gider. Elleri kan olur. O sırada polisler gelir ve Suzan’ı göz altına alır. Akif, Suzan’ın gözaltına alındığını duyup yanına gider. Suzan, serbest bırakılır. Ayla, Resul’un öldüğünü Berk’e nasıl haber vereceğini bilemez. Onu hastaneye çağırır.

Berk, babasının öldüğünü öğrendikten sonra kendisini odasına kapatır. Bir hafta boyunca odasından çıkmayınca Aybüke onu, yıkık bir eve götürüp içini boşaltıp rahatlaması için kendisini üzen her şey için duvara vurmasını ister. Bert, biraz olsun kendisine gelip babasının telefonunu açar.

Onun telefonunda kendi resimlerini görünce mutlu olur. Akif’in videosuna rastlar. Tam açtığı sırada şarj biter. Akif, o videodan kurtulduğunu zannederken Resul’un bir kopya daha aldığından haberi yoktur. Orhan, Şengül’ün Ömer’in ne iş yaptığını öğrendiğini ve kendisine söylemediğini öğrenir.

İkilinin araları yine bozulur. Orhan gidip dükkanda yatar. Gönül, onu öyle görünce kahvaltıya davet eder. Şengül, onları neşeli bir şekilde kahvaltı yaparken görür. Emel, abisi ile ablasını barıştırır.

Kardeşlerim 46. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nebahat Akif’in İpini Çekmeye Hazırlanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler