Ana SayfaDizilerAziz 20. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Aziz Dilruba'ya Destek Olmaya Çalışıyor!

İlgili Postlar

Aziz 20. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Aziz Dilruba’ya Destek Olmaya Çalışıyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Aziz, 20. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin eni bölümünde; Aziz Adem’e, hem Dilruba’yla zorla evlenip hem de ona zulüm ettiğini buna son vermesini ister. Dilruba, hamile olduğunu öğrenir. Gebeden gebeliğini sonlandırmak için ilaç alır. Efnan, onun ebenin evinden çıkarken görür ve gidip Adem’e, Dilruba’nın hamile olduğunu söyler. Dilruba, hayati tehlikesi olan ilacı içecek mi? Aziz 20. bölüm 1. ön izleme yayınlandı. Aziz, Dilruba’ya destek olmaya çalışıyor.

Cuma Dizileri 2022

Aziz Dilruba’ya Destek Olmaya Çalışıyor!

Aziz 20. bölüm 1. ön izlemesinde; Dilruba’nın durumuna üzülen Aziz, onun yanına gidip nasıl olduğunu soruyor. Perişan halde ve kendisini yapayalnız hisseden Dilruba ona, ettiklerini çektiğini ve iyi olmadığını söylüyor. Aziz ise ona, yalnız olmadığını kendisinin olduğunu söylüyor. Efnan, onların konuşmasını üzülerek dinliyor.

İşte Aziz 20. bölüm 1. ön izlemesi…

AZİZ 19. BÖLÜM ÖZETİ!

Aziz, Papaz’a düzenlenen suikasta engel olur. Ancak kendisi ağır bir şekilde yaralanır. Kenan, Hüseyin’i vurur. Hüseyin, her şeyi itiraf eder. Bu suikastı Piere’in yaptırdığını söyler. Piere, onu konuşmadan almak ister. Ama ölüm haberini duyunca rahatlar. Efnan, Piere’i evinden kovar. Adem, bir doktor bulup getirir.

Doktor Aziz’i, muayene eder ve kurşunun çok tehlikeli bir yerde olduğunu anlar. O ameliyatın çok riskli olduğunu ve bunu bir cerrahın yapması gerektiğini söyler. Efnan, başka doktor olmadığı için yinede denemesini ister. Doktor tam Aziz’i ameliyat edecekken Piere, doktoru zorla alıp götürür.

Aziz’in ölmesini isteyen Piere, Efnan’a eğer kendisiyle bir gece geçirmeyi kabul ederse doktoru bırakacağını söyler. Efnan, kabul etmez. Umutların tükendiği anda Papaz, Adana’da cephede bir çok askeri tedavi eden bir cerrah tanıdığını, ona telgraf çekip onu çağırabileceğini söyler.

Telgraf çekilir. Doktor önce hastanın yanına getirilmesini ister. Sonra bir telgraf daha çekerler ve onun yerinden oynatamadıklarını yazarlar. Doktor, Papaz’ı ve Ankara’yı kıramayacağı için hemen yola çıkacağını söyler. Doktor sabaha anca geleceği için herkes Aziz’in başında dua etmeye başlar.

Adem, Dilruba’nın Aziz’in başında dua ettiğini görünce yine kıskançlık krizlerine girer ve onun ölmesini ister. Gidip atölyedeki işçilerle konuşup Aziz’in iyileşemeyeceğini, o ölünce işleri kendisinin devir alacağını, hisselerini kendisine devir etmelerini ister. O sırada doktorun geldiği haberi gelir.

Adem gidip Piere’e, Aziz’i kurtarmak için Adana’dan bir doktor geldiği haberini verir. Piere, o doktoru da göz altına alır. Efnan, Piere’nin teklifini kabul etmek zorunda kalır. Doktor serbest kalır ve Aziz’i ameliyat eder. Tüm gece Piere, Efnan’ın resmini çizer. Efnan, Piere’nin kendisine dokunmasına izin vermemek için bir bıçak alıp bekler.

Ertesi gün Hayat’ın bağımsızlığı ilan edilir. Aziz, Efnan’ın ismini sayıklayarak kendisine gelir.

Aziz 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Dilruba Gebeliğini Sonlandırmak İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler