Ana SayfaDizilerOğlum 9. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Kaan'ın Gördüğü Adam Kim?

İlgili Postlar

Oğlum 9. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Kaan’ın Gördüğü Adam Kim?

Show Tv’nin sevilen dizisi Oğlum, 8. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Tuğrul, afişleri gördükten sonra Kaan’ın ailesine savaş açıyor. Avukatıyla birlikte onlara dava açıp, Demet’i de oğlunu yanlış yönlendirmekle suçluyor. Demet, Zeynep’in ısrarıyla Efe’yi evine almak zorunda kalıyor. Sedat, kızının da o evde olduğunu görünce Demet’e çok kızıyor. Tuğrul, bunu kullanıp savcıdan Demet’i soruşturmadan alınmasını istiyor. Efe, tam Demet’e her şeyi anlatacakken Tuğrul ona engel oluyor. Oğlum 9. bölüm 1. ön izleme yayınlandı. Kaan’ın gördüğü adam kim?

Çarşamba Dizileri 2022

Kaan’ın Gördüğü Adam Kim?

Oğlum 9. bölüm 1. ön izlemesinde; Kaan, tanıştığı meczup kadınla konuşurken yolunu kaybediyor. Gittiği yerde Efe’nin, kendisini götürdüğü ağaç kovuğuna birinin bir şeyler gömdüğünü görüyor. Kaan’ın gördüğü kişi kim? Yoksa, katil Tuğrul mu?

İşte Oğlum 9. bölüm 1. ön izleme….

OĞLUM 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Tuğrul ile Zeynep, Efe’yle güzel bir gün geçirmek isterken kendi fotoğrafları olan afişlerle karşılaşıyor. Tuğrul, Zeynep’in ısrarına rağmen emniyete gidip şikayetçi oluyor. İrfan, beş parasız kalıp hamallık yapmaya başlıyor. Melike, evde erzak kalmayınca babasından para alıyor.

Ceren’in kavga ettiğini öğrenen Melike, arkadaşlarının onunla dalga geçtiğini öğreniyor. Onun bir videosu olduğunu öğrenen Melike, videoyu seyrediyor. Kızıyla konuşuyor ve ona çok kızıyor. Ceren, annesinden bu durumu babasına anlatmaması için yalvarıyor. Melike, kızına kıyamıyor. Ona bir şey bahsetmiyor.

Ondan para isteyen gençle konuşup tehdidinden vazgeçiriyor. Bulut, Sedef’e gerçekleri anlatamadığı için vicdan azabı çekiyor. Gidip ona, gerçekleri anlatmak istiyor. Ama başaramıyor. Sedef, Bulut’un bu dengesiz tavırlarından bir anlam çıkaramıyor.

Tuğrul’a kayın validesi akıl veriyor. Ona, Demet’in torununu yanlış yönlendirdiğini söyleyip ondan ve komiserden şikayetçi olmasını istiyor. Tuğrul, savcıya gidip oğlunun yanlış yönlendirildiğini ve Demet’le görüşmesini istemediğini söylüyor.

Sedat, kızını Demet’e emanet ediyor. Efe, Demet’le görüşüp artık her şeyi anlatmak istiyor. Zeynep Demet’i, arayıp Efe’nin onunla ısrarla görüşmesini istediğini söyleyince oda kabul etmek zorunda kalıyor. Bu arada Sedat, İrfan’ı çaycı olarak işe alıyor. Sedat, kızını almak için Demet’in evine geldiğinde Zeynep’i orada görüp panik oluyor.

Kızının Efe’yle yan yana olduğunu görünce Demet’e, büyük tepki gösteriyor. Bunları öğrenen Tuğrul’un avukatı savcıya durumu anlatıyor. Efe Demet’e, Kaan’ın ağaçtan düştükten sonra onun öldüğünü zannettiğini ve oradan gittiğini söylüyor. O sırada, Tuğrul ile avukatı gelip onun savcı kararıyla oğluyla artık görüşemeyeceğini söylüyor.

Oğlum 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sedat Efe’yi Kızının Yanında Görünce Öfkeleniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler