Ana SayfaDedikoduKadir Doğulu'nun Rol Arkadaşı Serra Arıtürk'le Olan Samimi Görüntüleri Olay Oldu...

İlgili Postlar

Kadir Doğulu’nun Rol Arkadaşı Serra Arıtürk’le Olan Samimi Görüntüleri Olay Oldu…

Kanal D ekranlarının izleyicisi ile buluşan yeni dizisi Aşkın Tarifi’ nin başrollerini paylaşan Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk, sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Ünlü oyuncuların, dizi seti dışındaki samimi görüntüleri olay oldu. Oyuncu Neslihan Atagül ile evli olan Kadir Doğulu’nun yeni rol arkadaşıyla olan samimi hallerine sosyal medya kullanıcılarının tepkisi resmen çığ oldu. Detaylar Haberimizde…

Kadir Doğulu: Ruh İkizim Arkadaşım Olur

Kadir Doğulu’nun Rol Arkadaşı Serra Arıtürk’le Olan Samimi Görüntüleri Olay Oldu…

Aşkın Tarifi adlı yeni dizinin başrol oyuncularının set dışındaki sosyal medyaya yansıyan samimi görüntüleri, kullanıcıların tepkilere sebep oldu. Fazla sayıda sosyal medya kullanıcısı, güzel oyuncu Neslihan Atagül ile evli olan Kadir Doğulu’nun, rol arkadaşıyla set dışında samimi görüntülere sebep olmasının çok yanlış olduğunu ifade ettiler…

Aşkın Tarifi 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat Naz’a Gerçekleri Anlatabilecek Mi?

İkilinin Samimi Halleri Kızdırdı…

Kanal D ekranlarında Pazartesi akşamları seyirciyle buluşan dizi Aşkın Tarifi’nin başrol oyuncuları olan Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk, geçtiğimiz gün Instagram’ da canlı yayına geçerek kullanıcıların merak ettikleri soruları yanıtladılar. Aşkın Tarifi’ nde birbirini deli gibi seven fakat bir türlü kavuşamayan ikiliyi oynayan sanatçıların, şarkı söylerken ki o samimi halleri kullanıcıları fena kızdırdı.

Romantik Müzik İle Bakışıp Yakınlaştılar…

Çiftin canlı yayında romantik bir müzik eşliğinde birbirine bakması ve yakınlaşması Çok Kısa sürede sosyal medyada olay haline gelen çiftin görüntülerde romantik müzik ile birbirlerine bakmaları ve samimice yakınlaşmaları çığ gibi çoğalan teklili yorumlara neden oldu.

Neslihan Atagül kimdir?

“Bu Ne Evli Adam Dizi Dışında Aşık Aşık Hareketler”

Ünlü ikili arasındaki bu yakınlaşmadan rahatsız olan ünlü şarkıcı Çağla ise sosyal medya sayfasından tepki göstererek “Bu ne evli adam dizi dışında aşık aşık hareketler. Sırf izlensin diye ben sinir oldum şu an ne oldu büyük aşkına bel böceklerine” dedi.

Kadir Doğulu kimdir?

Serra Arıtürk Kimdir?

İşte Kadir Doğulu Serra Arıtürk Sosyal Medya Yorumları;

Kadir Doğulu Serra Arıtürk Sosyal Medya Yorumları
Kadir Doğulu Serra Arıtürk Sosyal Medya Yorumları

Neslihan Atagül Dergisine İçini Döktü…

İşte Olay Olan O Görüntüler…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler