Ana SayfaÜnlülerŞahan Gökbakar' ın İzinsiz Yerleştirdiği İskele İçin Karar Verildi...

İlgili Postlar

Şahan Gökbakar’ ın İzinsiz Yerleştirdiği İskele İçin Karar Verildi…

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar’a bir kötü haber daha. Muğla Marmaris’ te ıssız bir koyda yeni satın aldığı villa için iskele yaptırıp, “Özel Mülktür Girilmez” yazılı bir tabela koyduğu iddialarıyla alakalı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan inceleme sonuçlandı. İşte Detayları…

Şahan Gökbakar’ a Şok İnceleme…

Şahan Gökbakar’ ın İzinsiz Yerleştirdiği İskele İçin Karar Verildi…

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar’ın, Marmarise bağlı Delikyol mevkiinde bulunan ve karadan ulaşımı olmayıp ıssız bir koyda olan bir dubleks villayı, kısa bir süre önce Ankaralı bir profesörden tam 10 milyon Türk lirasına satın aldığı biliniyordu.

“Özel Mülktür Girilmez”  Tabelasını Kendisi Asmıştı…

Ünlü komedyen ortaya çıkan iddialara göre, yeni satın aldığı dubleks villasının hemen önünde olan sahile izin almadan bir iskele yaptırıp, “Özel mülktür girilmez” tabelasını kendi elleriyle asıp, sahiline deniz kumu döküp hatta denize zodyak botla tonoz bırakmıştı.

Konu basına yansıyınca, Marmaris Beledisyesine ait yetkililer bu konunun alanları dışında kaldığını, Muğla Büyükşehir Belediyesine bağlı yetkililer de konu hakkında kendilerine bir talep bildirilmediğini de açıklamışlardı..

Şahan Gökbakar, İskeleye Astığı Tabelayı Astığı Gibi Söktü…

Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü,

Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından 8 Temmuz’da başlatılan inceleme sonrasında villasının bulunduğu o koyun 30 metre civarında demir attığı yatından dürbünle gözlemeye başlayan ünlü komedyen, plaj ve iskeleye astığı ‘Özel mülktür girilmez’ yazılı tabelasını söktü.

Usta komedyen’ in 10 milyon satın aldığı dubleks villalı arazinin önüne izin almadan yerleştirdiği iskelenin, tamamen kaldırılmasına karar verildi. Öte yandan ünlü komedyen, özel mülkünde ailesiyle beraber tatilini yapmaya devam ediyor.

Şahan Gökbakar kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler