Ana SayfaÜnlülerŞahan Gökbakar' a Şok İnceleme...

İlgili Postlar

Şahan Gökbakar’ a Şok İnceleme…

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar’a kötü haber. Muğla Marmaris’ te ıssız bir koyda yeni satın aldığı villa için iskele yaptırıp, “Özel Mülktür Girilmez” yazılı bir tabela koyduğu iddialarıyla alakalı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri tarafından ünlü komedyene inceleme başlatıldığı öğrenildi.  Şok Detaylar Haberimizde…

Şahan Gökbakar: Instagram Benim İçin Amaçsız Bir Eyleme Dönüşmüştü

Şahan Gökbakar’ a Şok İnceleme…

Türkiye’nin en ünlü komedi adamlarından olan sanatçı Şahan Gökbakar’ın başı dertte. Marmarise bağlı Delikyol mevkiinde bulunan ve karadan ulaşımı olmayıp ıssız bir koyda olan bir dubleks villayı, kısa bir süre önce Ankaralı bir profesörden tam 10 milyon Türk lirasına satın aldığı biliniyordu.

“Özel Mülktür Girilmez”  Tabelasını Kendisi Asmıştı…

Ünlü komedyen ortaya çıkan iddialara göre, yeni satın aldığı dubleks villasının hemen önünde olan sahile izin almadan bir iskele yaptırıp, “Özel mülktür girilmez” tabelasını kendi elleriyle asıp, sahiline deniz kumu döküp hatta denize zodyak botla tonoz bırakmıştı.

Şahan Gökbakar kimdir?

İskele Hakkında İnceleme Başlatıldı…

Dikilen tabelayla ilgili yapılan sosyal medya paylaşımları ve çıkan haberlerin sonrasında Muğla Çevre ve Şehircilik ekipleri izinsiz inşa edilen iskeleyle alakalı inceleme başlattı. Marmaris Beledisyesine ait yetkililer bu konunun alanları dışında kaldığını, Muğla Büyükşehir Belediyesine bağlı yetkililer de konu hakkında kendilerine bir talep bildirilmediğini açıkladı.

Şahan Gökbakar Sezonu Açtı!

İşte Şahan Gökbakar ‘ın Astığı O Tabela…

Şahan Gökbakar
Şahan Gökbakar
Şahan Gökbakar
Şahan Gökbakar

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler