Ana SayfaÜnlülerZeynep Bastık'ın Düğünündeki Kıyafeti İle Herkesi Sollayarak Gündeme Oturdu...

İlgili Postlar

Zeynep Bastık’ın Düğünündeki Kıyafeti İle Herkesi Sollayarak Gündeme Oturdu…

Yükselen pop müzik starı  Zeynep Bastık’ın düğününde mayo üzerine giydiği tülden kostümüyle dikkatleri üzerine toplayan oyuncu Aslı Bekiroğlu, nikahın hemen ardından yapılan partide de tercih ettiği kostüm ile değim yerindeyse şov üstüne şov yaptı. Detaylar Haberimizde…

Zeynep Bastık Düğünde Üç Gelinlik Giydi…

Zeynep Bastık’ın Düğünündeki Kıyafeti İle Herkesi Sollayarak Gündeme Oturdu…

Pop sanatçısı Zeynep Bastık, dün akşam muhteşem bir tören ile üç senedir aşk yaşadığı dijital ajans şirketi sahibi Tolga Akış ile nikah masasına oturdu. Güzeller geçidine dönen törene damgasını vuran ünlülerden biri de kostüm tercihiyle güzel oyuncu Aslı Bekiroğlu idi.

Aslı Bekiroğlu Kimdir?

Aslı Bekiroğlu Giyimiyle Herkesi Solladı…

Aslı Bekiroğlu, aşkı Çağrı Telkıvıran ile yakın dostunun düğününe katılırken, aynı gecede iki ayrı elbise giyerken güzel oyuncuya “Gelini solladın” şeklinde yorumlar yapıldı. Aslı Bekiroğlu, mayo üzeri tül elbiseden sonra süper mini uzunluğunda sırtında detayları olan bir elbise daha giyindi.

Zeynep Bastık Kimdir?

Sürpriz Elbiseyi Partiye Sakladı…

İlk giydiği tül kıyafetiyle törendeki tüm dikkatleri üzerine toplamayı başaran Aslı  Bekiroğlu, asıl hazırladığı sürprizini düğünün hemen sonrasında düzenlene partiye sakladı. Güzel oyuncu bu defa da dünyada nam salmış bir markanın olan pullarla bezeli süper mini bir elbise giyindi. Sosyal medya sayfasından kostümünün sırt detayını belirterek çektirdiği fotoğrafı yayımlayan Aslı Bekiroğlu’na hayranlarının beğeni ve yorumları sel oldu.

Zeynep Bastık ve Tolga Akış Dünya Evine Girdi

İşte Aslı Bekiroğlu’ nun Gündem Olan Kıyafeti…

Aslı Bekiroğlu  Çağrı Telkıvıran
Aslı Bekiroğlu Çağrı Telkıvıran

Aslı Bekiroğlu ‘nun İkinci Parti Kıyafeti…

Aslı Bekiroğlu 'nun İkinci Parti Kıyafeti
Aslı Bekiroğlu ‘nun İkinci Parti Kıyafeti

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler