Ana SayfaDizilerİyi Aile Babası Dizisinin Yeni Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

İyi Aile Babası Dizisinin Yeni Fragmanı Yayınlandı!

Kanal D’nin yeni komedi dizisi İyi Aile Babası, ilk bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Büyük bir beğeniyle izlenmesi beklenen dizinin başrollerinde; Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon, Timur Acar ve Bahar Şahin yer alıyor. İyi Aile Babası dizisinin senaryosunu Tayfun Güneyer kaleme aldı. Dizinin yönetmen koltuğunda ise, Hakan Algül oturuyor. Böylesi usta oyuncuları bir araya getiren dizinin yayın günü merakla bekleniyordu ki açıklandı. İyi Aile Babası dizisi perşembe günleri ekrana gelecek. İyi Aile Babası dizisinin yeni fragmanı yayınlandı.

Perşembe Dizileri 2020

İyi Aile Babası Dizisinin Yeni Fragmanı Yayınlandı!

Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği sit-com formatlı aile komedisi İyi Aile Babası dizisi ilk bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Büyük merakla beklenen dizinin fragmanları büyük ilgi gördü. Böylesi usta ve komedyen oyuncuları bir araya getiren dizinin reytinglerde de yüksek derece alacağı tahmin ediliyor.

İşte İyi Aile Babası dizisinin birinci bölüm fragmanı…

İYİ AİLE BABASI DİZİSİNDE HANGİ OYUNCULAR YER ALIYOR?

Kanal D’nin yeni iddialı dizisi, İyi Aile Babası’n da bir çok usta oyuncu yer alıyor. Projede; Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek BaykalSalih Kalyon, Timur AcarBahar ŞahinBahar Süer, Berke Üsdiken, Ecrin Su Çoban, Berat Efe Parlar, Beste Bereket ve Rukan Demir yer alıyor.

DİZİNİN KONUSU!

Yıllardır süren kayın valide ile gelin gerilimini eğlenceli bir dile ele alan dizi, İyi Aile Babası, aile samimiyetini seyircisine evine taşıma konusunda oldukça iddialı görünüyor. Dizide; Anadolu Yakası’nda özel bir klinik sahibi olan halk sağlığı hekimi Mehmet Ali (Çağlar Çorumlu), karısını ve çocuklarını çok seven, fedakar bir aile babasını canlandırıyor. Aynı zamanda Mehmet Ali, alt kat komşuları olan annesine de çok düşkündür. Bu yüzden sürekli karısı ve annesi arasında kalıp, ikisi arasında zorlu bir ara buluculuk görevi üstlenmek zorunda kalıyor.

Çağlar Çorumlu’nun başrollerinde yer aldığı dizi İyi Aile babası yarın akşam izleyicisiyle buluşacak.

İyi Aile Babası Dizisinin Yayın Günü Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler