Ana SayfaKimdirBahar Süer Kimdir?

İlgili Postlar

Bahar Süer Kimdir?

Yeni Gelin Dizisinde Nazgül karakterine hayat veren güzel oyuncu hakkında bilinmeyenleri derledik. Güzel oyuncu Bahar Süer Kimdir? Bahar Süer Nerelidir? Bahar Süer Kaç Yaşında? Bahar Süer Biyografisi ve hakkında merak edilenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Bahar Süer Nerelidir? Bahar Süer Kaç Yaşında?

Bahar Süer, 1985 yılında Ankara’da dünyaya gelen güzel oyuncu 33 yaşında.

Bahar Süer Kimdir?

Eğitim hayatını Gazi Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olarak tamamlayan Bahar Süer hemen sonra Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nde eğitim almıştır. İlk oyunculuk tecrübesini “Nezahat” adlı karaktere hayat verdiği “Avrupa Avrupa” dizisi ile kazanmış, sonrasında ise “Seksenler” ve “Ben Onu Çok Sevdim” adlı dizilerde rol almıştır. Show Tv’de yayın hayatına devam eden ve başrolü Jessica May Drociunas ve Tolga Mendi’nin paylaştığı “Yeni Gelin” adlı dizinin kadrosunda yer alıyor ve ”Nazgül” karakterine hayat veriyor.

Şuana kadar 4 farklı televizyon dizisinde rol almış olan başarılı oyuncu, henüz bir sinema filminde yahut projesinde rol almadı. Televizyonda ki kariyerine 2011 yılında yayınlanan “Avrupa Avrupa” adlı tv dizisinde oynayarak adım atmıştır. Bu dizide göstermiş olduğu başarılı oyunculuk sayesinde kendisine 2012 yılında yayınlanan “Seksenler” dizisinden teklif gelmiştir. Güzel oyuncu, bu teklifi kabul etmiş ve kariyerinde önemli ve kaliteli bir adım atmıştır. Seksenler dizisinden sonra 2 farklı dizide daha rol almış olan güzel oyuncu, 2013 senesinde “Ben Onu Çok Sevdim” adında ki dizide yer almıştır.

2017 senesinin Mart ayında başlamış olan ve hala daha Show tv de yayınlanmaya devam eden “Yeni Gelin” adlı tv dizisinde de rol alıyor güncel olarak.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler