Ana SayfaKimdirOnur Baytan Kimdir?

İlgili Postlar

Onur Baytan Kimdir?

Katıldığı ses yarışması ile tanınan ve güncel olarak devam eden Yeni Gelin dizisinde Çoban Ferhat’a hayat veren Onur Baytan Kimdir? Onur Baytan Nereli? Onur Baytan Kaç yaşında ve Onur Baytan ile ilgili bilinmesi gerekenler habermizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Onur Baytan Nereli? Onur Baytan Kaç Yaşında? Onur Baytan Hangi Burç?

Onur Baytan 07 Ekim 1997 yılında Tekirdağ’da dünyaya gelmiştir. 21 yaşında olan genç oyuncu ve şarkıcı Onur Baytan, Terazi burcudur.

Onur Baytan Kimdir?

Küçük yaşlardan beri müzikle yakından ilgilenmekte olan Onur Baytan, İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi Bölümünden mezun olmuştur.

Ekranlara küçük yaşından beri alışık olan Onur Baytan katıldığı ses yarışmaları sayesinde geniş kitlelerce tanınmaktadır. Henüz çocuk yaşlarda katıldığı “Bir Şarkısın Sen” isimli yarışma ile ilk kez  ekrana çıkan Onur Baytan, sonrasında Murat boz, Gökhan Özoğuz ve Ebru Gündeş gibi isimlerin jüri üyeliğini yaptığı, Acun Ilıcalı‘nın sunumu ile TV8 kanalında ekrana gelen “O Ses Türkiye” yarışması ile ünlenmiş ve sevilmiştir. Onur Baytan O Ses Türkiye yarışmasında Ebru Gündeş‘in ekibinde yer almıştır.

Yeni Gelin Dizisi Ferhat Rolü

Katıldığı ses yarışması sonrasında elde ettiği popülerliğini ekran önünde de kullanmayı başarabilen Onur Baytan Show TV’de yayınlanan Yeni Gelin Dizisi kadrosuna dahil olmuştur ve Çoban Ferhat rolü ile izleyicilerin karşısına gelmektedir.

Onur Baytan ile birlikte Tolga MendiJessica MayŞilan Makal,Feride Hilal AkınHalil İbrahim Kurum gibi ünlü isimlerin de kadrosunda bulunduğu Yeni Gelin adlı dizi Show TV ekranlarında güncel olarak devam etmekte olan ve ses getiren yapımlardan biridir.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler