Ana SayfaÜnlülerIşın Karaca Sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile İlk Kez El Ele

İlgili Postlar

Işın Karaca Sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile İlk Kez El Ele

Ünlü şarkıcı Işın Karaca köşe bucak sakladığı  müzisyen sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile ilk kez el ele görüntülendi. Mutlulukları gözlerinden okunan ünlü çift ve fotoğrafların Detayları Haberimizde..

Işın Karaca Sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile İlk Kez El Ele..

Geçtiğimiz yıl Tuğrul Odabaş ile evli olan ünlü şarkıcı Işın Karaca sevgilisi ile ilk defa görüntü verdi. Eski kocası Tuğrul Odabaş’ın geçerlenler Nişantaşı’nda bir kadınla objektiflere yansımasından hemen sonrasında ünlü şarkıcı da yeni olan müzisyen sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile el ele görüntü verdi.

Geçtiğimiz günlerde Acıbadem Akasya AVM’de Magazin muhabirlerince görüntülenen çiçeği burnunda çift, magazincileri fark edince şaşkına döndü.

Işın Karaca kimdir?

Işın karaca ile ilgili görsel sonucu"

Işın Karaca Tanışma Hikayesini Anlattı!..

Magazin Muhabirleriyle kısa bir sohbet eden Işın Karaca tanışma hakkında gelen soruya “Bizi müzik bir araya getirdi. Keyfimiz yerinde, ilişkimiz güzel gidiyor. Mutluyuz” dedi.

Işın Karaca’dan Evlilik Sorusuna Şok Yanıt!..

Habercilerin, “Evlilik düşünüyormusunuz?” sorusuna da “İkimizin de öyle bir düşüncesi yok” cevabını verirken Can Yapıcıoğlu, Işın Karaca ile best of albümü yapacaklarının müjdesini verirken aşkları hakkında ise, “Güzel gidiyor, çok mutluyuz”diyerek noktaladı.

Işık Karaca’dan Aşk Dolu Paylaşım!

İşte Işın Karaca Sevgilisi Can Yapıcıoğlu’nun İlk El Ele Fotoğrafları;

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler