Ana SayfaÜnlülerÜnlü Dj'e Avrupa Yolu

İlgili Postlar

Ünlü Dj’e Avrupa Yolu

Medyum Ali’den Dj Mahmut Görgen hakkında ilginç yorumlar geldi. Medyum Ali, Ünlü Dj’e Avrupa Yolu gözüktü açıklamasında da bulundu.

Geçtiğimiz günlerde türkü çalışmaları ile gündeme gelen Mahmut Görgen bu defa hakkında yapılan bir yorum ile gündeme geliyor.

Mahmut Görgen Kimdir?

Ünlü isimlerle çalışmalar yapan Medyum Ali, dün yapmış olduğu bir paylaşımda Dj Mahmut Görgen hakkında ilgi çekici yorumlarda bulundu. Ünlü Dj için bu senenin zirve de olacağını ve Avrupa turnesi yapacağını açıkladı.

Ünlü Dj’e Avrupa Yolu

Ünlü medyumun yapmış olduğu açıklamada

Mahmut Görgen için bu yıl büyük bir başarı, sürekli seyahat ve DJ olarak zirvenin yanı sıra maddi yönden çok iyi bir kazanç bekliyor. Yurtdışı turnelerin yanı sıra büyük bir ödüle de layık görülecek. Yurtdışında Fransa, İtalya, Almanya ve Amerika seyahatleri görüyorum.’’ ifadelerine yer verdi.

Adı geçen paylaşıma etiketlendiğini gören başarılı Dj Mahmut Görgen de kayıtsız kalmayarak kendi hikayesinde “Ben gidiyorum gelen var mı?” diyerek doğrular nitelikte bir paylaşım yaptı.

Mahmut Görgen, son zamanlarda başarılı çıkışını sürdürerek müzik dünyasında adını sağlama alan, genç yaşta adından söz ettiren kişilerle proje hazırlığı yapan bir Dj olarak adından söz ettiriyor.

Mahmut Görgen İnstagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler