Ana SayfaÜnlülerNesrin Cavadzade'den Aldatma Sorusuna Şok Cevap..

İlgili Postlar

Nesrin Cavadzade’den Aldatma Sorusuna Şok Cevap..

İnternet hesaplarından yaptığı göndermeli paylaşımlarla her dönem  Magazin Haberleri‘e damga vuran güzel ve başarılı oyuncu Nesrin Cavadzade, Aldatma hakkında gelen soruya bomba niteliğinde cevap verdi. Her zaman cesur fotoğraflarıyla da gündem olan ünlü oyuncu yine dobra yanıtıyla çok konuşulucak. Detaylar Haberimizde..

Nesrin Cavadzade Ortalığı Birbirine Kattı!

Nesrin Cavadzade’den Aldatma Sorusuna Şok Cevap..

Hürriyet haberden Hakan Gence ile cesur bir sohbete imza atan güzel oyuncu Nesrin Cavadzade, “Hayatınız boyunca kimseyi aldattınız mı?” sorusuna şaşırtıcı bir yanıt veren güzel oyuncu,  “Bir ilişkim varken, zihnimde başka aşklara savrulduğum oldu. Aşka laf geçmiyor ki” sözleriyle gündem oldu.

Nesrin Cavadzade Kimdir?

Nesrin Cavadzade ile ilgili görsel sonucu"

 

Nesrin Cavadzade’den Bomba İtiraf!..”Aşka Laf Geçmiyor Ki”

Gazeteci Hakan Gence’nin, “Bu kadar cesursunuz. Hadi o zaman itiraf edin, hiç birini aldattınız mı?” sorusuna ise, “Aldatmak biriyle sevişmek ve öpüşmek ise yapmadım. Ama bir ilişkim varken, zihnimde başka aşklara savrulduğum oldu. Aşka laf geçmiyor ki!” dedi.

Nesrin Cavadzade ile ilgili görsel sonucu"

“Koca Dediğin Maymundan Hallice Olur”

Ropörtajda önceki dönemlerdeki bir sohbeti hatırlatılan Nesrin Cavadzade  “Anneannem her zaman ‘Koca dediğin maymundan hallice olur, sakın yakışıklı adama âşık olmayın’ derdi. Bunu söyledim. Sonra başım büyük belaya girdi. Sosyal medyadan erkekler ‘Nesrin şansım var mı?’ diye binlerce abuk sabuk fotoğraf yolladı.” sözleriyle internet üzerinden ona gelen mesajlardan sitem etti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler