Ana SayfaDizilerİsimsizler Yeni Sezon Yeni Karakterlerle Başlayacak

İlgili Postlar

İsimsizler Yeni Sezon Yeni Karakterlerle Başlayacak

İsimsizler yeni sezon öncesinde karakter sürprizi ile gündeme geldi. Geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başlanan ve kısa süre içerisinde izleyenlerin benimsediği İsimsizler yeni sezon çekimlerine 3 yeni isim ile başladı.

[irp]

İsimsizler Yeni Sezon Oyuncuları Kimler?

Yapılan tanıtımlara göre yeni sezonda diziye katılacak üç isim Atsız Karaduman, Kayra Şenocak ve Osman Wöber olacak. Yeni sezon ile birlikte kadroya dahil edilen bu üç isim, dizinin hikayesinin zenginleşmesini ve daha da derinleşmesini sağlayacak.

Eylül ayı itibari ile yeni sezonun başlayacağı dizi için paylaşılan bu gelişme, dizi için beklentileri daha da arttırdı. Oyuncuların dizide hangi rollerde olacağı da açıklanırken, yeni oyuncuların canlandıracağı karakterler şöyle olacak;

Atsız Karaduman – Kor Yakup

Kayra Şenocak – Yadigar

Osman Wöber – Kurmay

Yönetmen De Değişti!

Geçtiğimiz sezona göre bir değişiklik de yönetmen koltuğunda yapıldı. Yeni sezonda dizinin yönetmen koltuğunda oturacak isim Volkan Kocatürk olacak. Geçtiğimiz sezon çok beğenilen dizinin, yeni sezonda yenilenen kadrosu ve yönetmeniyle daha fazla dikkat çekmesi bekleniyor. Eylül ayında başlayacak olan dizi için şu ana kadar yayın günü netleştirilmiş değil. Fakat önümüzdeki günlerde yeni dönem için fragmanların paylaşılarak, yayın tarihinin netleştirilmesi bekleniyor.

Atsız Karaduman Kimdir?

Kayra Şenocak Kimdir?

Osman Wöber Kimdir?

Yeni oyuncuların dahil olduğu dizide, yeni üç ismin de sevilen oyuncular olması aynı zamanda dizinin daha fazla kişi tarafından takip edilmesini de sağlayabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler