Ana SayfaDizilerYeni Dizi Tutsak Başlıyor

İlgili Postlar

Yeni Dizi Tutsak Başlıyor

Kanal D’de yeni sezon itibari ile yayınlanmaya başlayacak olan yeni dizi Tutsak tanıtıldı. Pamir Pekin, Gülper Özdemir, Caner Şahin gibi önemli oyuncuların başrolleri paylaşacağı yeni dizi Eylül ayı itibari ile ekranlarda olacak.  [irp]

Tutsak Dizinin Mutfağında Kimler Var?

1441 Productions tarafından yapımcılığı üstlenen dizinin senaryosu Gürkan Tanyas’a ait. Dizinin yönetmeni ise Serhan Şahin.

Tutsak Dizisi Konusu Ne?

Dizide ana karakter Gülper Özdemir tarafından canlandırılan Elif olacak. Elif’in tutsak yaşamından kurtulma hikayesinin anlatıldığı dizide genel itibari ile konu ise şöyle;

Hayatında her şeyin yolunda gittiği Elif, annesinin ölümü ile birlikte hiç istemediği bir dönem yaşamaya başlar. Annesinin ölümünün ardından Elif’in amcası, ona kol kanat germek ister. Onun yalnız başına yaşamasına izin vermeyen amca, Elif’i kendinden 30 yaş büyük biriyle evlendirir. Elif bu evliliği istemese de zorlanır ve evlilik gerçekleşir.  Sadullah ile evlenen Elif, bu evlilik sonrasında adeta hapis hayatı yaşar. Sadullah onun evden çıkmasını yasaklar ve Elif’in günleri evlilik sonrasında evde geçmeye başlar. Karanlık işler çeviren Sadullah’ın bir gün ortadan kaybolması ise Elif’i hiç bilmediği, yabancı dünyada ansızın bırakır.

Elif’e yardım eden Bahadır, korkak ve genç kızın çok farklı bir dünyada yer almasına neden olur. Konakta çalışmaya başlayan Elif, kısa sürede ailenin oğlu Kenan’ın dikkatini çeker. Bu durum ise masun Elif’i kısa sürede konakta hedef haline getirir ve kötü bir dönem yine Elif için başlar.

Tutsak Dizinin Oyuncuları Kimler?

Başrol oyuncularının yanı sıra pek çok önemli isim yeni projede yer alacak. Açıklamalara göre dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler ve canlandırdıkları karakterler şöyle; Ayda Aksel (Leman), Seray Gözler (Sevim), Özcan Varaylı (Enver), Murat Balcı (Murat), Yağmur Özbasmacı Mermer (Elmas), Ceyda Kasabalı (Derin), Güneş Emir (Bennu), Çağdaş Tekin (Okan), Mehmet Gürhan (Mehmet), Mustafa Uzunyılmaz (Sadullah).

Dizinin yayın tarihi net bir şekilde paylaşılmazken, Eylül ayı itibari ile Kanal D’de yayınlanması bekleniyor. Dizinin ilk tanıtımları da şu an paylaşılmadı. Fakat oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin, izleyiciler tarafından sevilmesi ve dizinin yüksek reyting oranları alması bekleniyor.

Ayda Aksel Kimdir?

Seray Gözler Kimdir?

Özcan Varaylı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler