Ana SayfaKimdirKayra Şenocak Kimdir?

İlgili Postlar

Kayra Şenocak Kimdir?

Ekranların önemli oyuncularından birisi olan Kayra Şenocak kimdir? Hangi projelerde yer aldı?

25 Haziran 1978 tarihinde İstanbul’da doğan oyuncu, Karadenizli olmasına karşın hayatının büyük bir bölümünü İstanbul’da geçirdi. Özellikle İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nü kazandıktan sonra oyunculuğa ilk adımlarını atan Kayra Şenocak, bu bölümden mezun olduktan sonra oyunculuk kariyerine başladı.


Bugün Doğan Ünlüler

Kayra Şenocak Kimdir, İlk Hangi Projeyle Tanındı

Kayra Şenocak’ın bu kadar çok tanınmasındaki en etkin olay, ilk dizi projesi oldu. 1998 yılında ekranlara gelen ve dönemin en popüler dizilerinden birisi olan Aynalı Tahir’de yer alan oyuncu, burada pek çok ünlü isim ile birlikte oynadı. Bu dizi ile birlikte yıldızı parlayan oyuncu, daha sonrasında pek çok farklı proje için teklif alarak oyunculuğunu devam ettirdi. Oyuncunun bir sonraki önemli projesi ise Şans Kapıyı Çalınca oldu. 1999 yılında yayınlanan proje, yine dönemin en önemli yarışma programlarından birisiydi.

Bu programların ardından son dönemlerde Samanyolu TV’de farklı dizi ve programlarda yer alan Kayra Şenocak, gözlerden uzak kaldı. Son olarak ise 2017 yılında Star TV’de yayınlanan Ateş Böceği adlı diziyle ekranlara dönen Kayra Şenocak, yıllar ardından görünümüyle de dikkat çekti. İki defa evlilik yapan oyuncu, iki evliliğini de sonlandırmak durumunda kaldı. Oyuncunun ilk evliliği 1998 yılında Verda Şenocak ile oldu. 3 yıl evli kalan çift, 2001 yılında ayrıldı. 2006 yılında Ebru Karanfilci ile evlenen Kayra Şenocak, bu evliliğini 1 yıl sürdürdükten sonra yeniden ayrıldı. Evlilik konusunda yüzü çok fazla gülmeyen oyuncu, şu anda bekar.

Kayra Şenocak’ın yer aldığı önemli projeler ise şöyle; Ayıp Ettik (Tiyatro oyunu), Filinta “Bir Osmanlı Polisiyesi (Hasan) (TV Dizisi), Abbas’ın Melekleri (Sinema Filmi), Arka Sokaklar 8. 9. Sezon (Abdülmalik) (TV Dizisi), Sıkıysa Yakala (Sinema Filmi), Selena (TV Dizisi).

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler