Ana SayfaDedikoduİrem Derici'nin Korona Olduğuna İnanmayanlara Teklifi Var!

İlgili Postlar

İrem Derici’nin Korona Olduğuna İnanmayanlara Teklifi Var!

Sevilen şarkılarıyla sanat dünyasında adını sıkça duyuran İrem Derici, geçtiğimiz haftalarda hayranlarına sürpriz yaparak yeni şarkı çıkarmıştı. Şarkısının hemen ardından koronavirüs testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından açıklayan İrem Derici karantinaya girdi. İrem Derici’nin hastalığına inanmayanlar için ilginç bir teklifi var. Detaylar haberimizde…

Senin Hastan’ı Yeni Çıkaran İrem Derici’ye Nazar Değdi! Apar Topar Hastaneye Koştu

İrem Derici’nin Korona Olduğuna İnanmayanlara Teklifi Var

İrem Derici Kimdir?

Testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından hayranlarına duyuran İrem Derici, hastalık sürecinden bahsetti. Hastalığı boyunca yerinden bile kalkamadığını söyleyen güzel şarkıcı dayak yemiş gibi kemiklerinin ağrıdığını söyledi. Yeni şarkısının çıktığı dönemde hastalığı kapan İrem Derici, belirli bir kitlenin bunu reklam yüzünden yaptığının ve hastalığına inanmayanların olduğunu ifade etti. Her zaman dobra açıklamalarıyla anılan ünlü şarkıcı, hastalığının reklam olduğunu iddia edenlere açtı ağzını yumdu gözünü.

İrem Derici hastalığına inanmayanlar için “Korona olduğuma inanmayan ger zekalıdır. Sağlık Bakanlığı logolu raporumu paylaştım. Şüphelenen varsa kendilerine bol sulu bir Fransız öpücüğü vereyim” diyerek ilginç bir teklifte bulundu. Hastalığından bahseden ünlü şarkıcı:” Her an değişiyor. Bence koronavirüs İkizler burcu. Dakikası dakikasını tutmuyor. Resmen paçavra gibi oldum. Ben kutlama kadınıyımdır. Yeni maxi single’ım çıkmıştı, akşamına ‘pozitif’ sonucu gelince psikolojik olarak çöktüm” dedi.

İrem Derici “Yazsın Bana” İle Yazın Hit’ini Patlattı..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler