Ana SayfaDedikoduBeren Saat'in Son Hali Sosyal Medyaya Düşünce Ortalık Yangın Yerine Döndü.

İlgili Postlar

Beren Saat’in Son Hali Sosyal Medyaya Düşünce Ortalık Yangın Yerine Döndü.

Sanatının yanı sıra görünüm ve güzelliğiyle de her zaman  dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Atiye’nin yıldızı Beren Saat, bu sefer takipçilerini hüsrana uğratmayı başardı.  Geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıyan güzel oyuncunun saç şekli ve tarzı sosyal medyanın diline düştü. Detayları Haberimizde..

Beren Saat’in Son Hali Sosyal Medyaya Düşünce Ortalık Yangın Yerine Döndü.

Kendi kuaförünede uğrayan oyuncu Beren Saat’in son çekilen fotoğrafı sosyal medyaya girince birden ortalık yangın yerine döndü. Güzel oyuncunun bu son halini gören pek çok kullanıcı Beren Saat’in tarzını da saç şeklinide hiçmi hiç beğenmedi.

Özellikle de Beren Saat’in üzerindeki siyah motifli taytı sosyal medya ya düşünce gündem haline geldi.  Oldukça demode bulunan güzel oyuncunun o taytı yorum yağmuruna tutuldu.

“Sen Bither Ziyagil’sin, Kendine Gelmelisin”

İşte eleştiri yağmuruna tutulan Beren Saat için yapılan yorumlardan bazıları…

 “Taytım pazardan, Allah korusun nazardan”, “Rüküşlük ödülü vermeli”, “Sakın Firdevs Hanım görmesin bu halini.” , “Yalan Dünya’daki ‘Tülay’ın taytı değil mi bu?”, “Artık Yıldız Tilbe’ye laf söyleyen çarpılır.”, “Fatmagül, yengesine özenmiş”, “Gözlerim kanıyor.”, “Esra Dermancıoğlu sen misin?”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler