Ana SayfaÜnlülerFiliz Akın'ın Şaşırtıcı İtirafı Yıllar Sonra Geldi!..

İlgili Postlar

Filiz Akın’ın Şaşırtıcı İtirafı Yıllar Sonra Geldi!..

Yeşilçam’ın modern, asil, güzel ve zarif yüzü olarak Türk sinema sevdalılarının beğenisini hayranlığını kazanan sanatçı Filiz Akın’ın seneler sonra yaptığı o itiraf duyanları şaşırttı. Filiz Akın’ın o sözleri hayranlarını çok üzdü. İşte o ropörtajın Detayları..

Filiz Akın’ın Şaşırtıcı İtirafı Yıllar Sonra Geldi!..

Gerçek ismi Suna Akın olan usta sanatçı Filiz Akın, İstasyon isimli bir dergi için Bircan Usallı Silan’ın yöneltiği sorularını tüm samimiyetiyle cevapladı.. Geçtiğimiz dönemlerde yüz felci ve kanseri yenen Filiz Akın, son sağlık durumunu şu ifadelerle özetledi.. “İyiyim, daha da iyi olacağım. İzmir depreminde o Elif bebeğin o kurtarıcısının parmağını tuttuğu gibi tutundum yaşama.” 

“Ayda’nın Bakışlarıyla Bakıyorum Hayata”

Son dönemlerde moralinin de iyi olduğunu anlatan güzel oyuncu,” 91 saat enkaz altında kaldıktan sonra ambulansa giderken bir oyun parkındaymış gibi gözleri gülen Ayda’nın bakışlarıyla bakıyorum hayata. Her şeye rağmen moralim daha iyi. Bazen bir kardelen, bazen bir sokak kedisinin bakışıyla beni takip etmesi, bazen bir martının dik başıyla mağrur, gururlu evin balkonunda dolaşması bile beni mutlu etmeye yetiyor.” diye konuştu.

“Hayır, Özlemedim. “

Filiz Akın, “Sinemayı özlemediniz mi? Erken bırakıp gitmediniz mi?” sorusuna verdiği cevap ise herkesi şoke etti.

Güzel sanatçı sinemayla alakalı olarak “Hayır, özlemedim. Ben sinemanın bana taktığı; o sevgi, saygı, güzelliklerle anımsanma tacını öyle değerli buluyorum ki. Sinemayı gerçekten çok ama çok seviyorum.” kelimeleriyle ifade etti.

“Veda Ettim “

Artık Sinema hayatını bitirdiğini açıklayan Filiz Akın “Biz sevgi, saygı, mutlu sonlar, fedakârlıklar üzerine hayatlar sunduk seyirciye. Onlar da bu filmleri çok sevdiler. Görevimin bittiğini hissettiğim an ise sinemaya veda ettim. “ dedi.

Sözlerine devam eden usta sanatçı..“Ama sinemada kalan arkadaşlarımla hep gurur duydum. Şimdi aklımda pek çok hikâye var, belki bu hikâyeleri anlatırım birilerine” dedi..

Filiz Akın: “Hayatın Provası Yok”

Sanatçı çok yakında “Hayatın Provası Yok” adlı yeni kitabının okuyucuların karşısına çıkacağının müjdesinide verirken, “Bunca yaşanmışlıktan sonra biraz öğrendiklerimi okurlarımla paylaşmak istedim. Her şeyi yaşayarak öğrenemeyiz. Yaşanmışlıklar, aklımızın bir yerinde dursun isterim. Bu kitap da böyle bir şey işte. Etkilendiğim yazarlar, filmler, romanlar, insanlar ve olaylar var. Onları paylaşacağım.”cümleleriyle konuşmasını bitirdi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler