Ana SayfaÜnlülerHülya Avşar İbo Show'a Damgasını Vurdu...

İlgili Postlar

Hülya Avşar İbo Show’a Damgasını Vurdu…

Uzunca bir aradan sonra televizyona geri dönen program İbo Show’un bu haftaki ikinci bölümünde sanatçı İbrahim Tatlıses’in gözyaşları sel oldu aktı. İbo Show’a katılan güzel sanatçı Hülya Avşar haftaya damga vurdu. İşte Detaylar..

Hülya Avşar İbo Show’a Damgasını Vurdu…

Tamı tamına 9 yıl ara verdikten sonra tekrar televizyon yayın hayatına geri dönen program İbo Show, dün geceki 2. bölümü ile seyircisi karşısına çıktı. Son bölüme Hülya Avşar ve İbrahim Tatlıses düeti damgasını vurdu.

”Mavi Mavi” Düeti Mest Etti…

Programda ses sanatçısı İbrahim Tatlıses’in Hülya Avşar ile okuduğu ve onun için yazdığı en eski eserlerinden biri olan ”Mavi Mavi” adlı şarkısının düeti ise seyirciyi adeta mest etti.

İbrahim Tatlıses Duygulandı..

Usta sanatçının Avşar kızı ile düeti esnasında gözlerinin dolması da hiç kimsenin dikkatinden kaçmadı. 9 sene gibi uzunca bir aradan sonrasında yeniden televizyona dönen İbrahim Tatlıses ellerini yüzüne getirerek gözyaşlarını kapatmaya çalıştı. Öte yandan ünlü ikili uzun bir ara ardından izleyici karşısına birlikte çıktı.

Hülya Avşar kimdir?

Hülya Avşar Sosyal Medyada da Gündem Oldu..

İbo Show’a konuk edilen Türk sinemasının ve müzik dünyasının değerli isimlerinden Hülya Avşar güzelliği ve fit görünümüyle de sosyal medyada olay oldu. Hülya Avşar’ın kostümü, şıklığı ve fit görünümü büyük beğeni topladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler