Ana SayfaKültür ve SanatMüzikİrem Derici “Yazsın Bana” İle Yazın Hit'ini Patlattı..

İlgili Postlar

İrem Derici “Yazsın Bana” İle Yazın Hit’ini Patlattı..

Türk Pop müziğin parçalarıyla olduğu kadar kişiliğiyle de büyük beğeni toplayan yeni nesil starı İrem Derici, 2018 yılında çıkardığı ‘Sabıka Kaydı’ adlı albümünden “Yazsın Bana” şarkısını kliplendirmişti. Çok kısa bir süre içerisinde Youtube platformunda 1 milyon defa izlenmeyi geçen “Yazsın Bana”, büyük bir ‘zor gün’ hit’i olmayı başardı. İşte Detaylar..

İrem’den İki Yıl Sonra Sürpriz Klip..

İrem Derici “Yazsın Bana” İle Yazın Hit’ini Patlattı..

Klipsiz bir vaziyette YouTube platformunda 11 milyon defa dinlenen parçayı hayranlarının yoğun talebi üzerine sürpriz bir şekilde kliplendiren İrem Derici, “Yazsın Bana” İle Yazın Hit’ini Patlattı..

İrem Derici kimdir?

Dördüncü Klip Olarak Seçimi Şaşırtmıştı..

Kariyerine çoğunlukla single’lar ile ilerlemeyi tercih eden ünlü şarkıcı İrem Derici, ‘Sabıka Kaydı’ isimli ikinci albümünü 2018 senesi yazında dinleyicisi ile buluşturmuştu. ‘Ben Tek Siz Hepiniz ile çıkışı yapılan albüm birbirinden güzel  hit’lerle dopdoluydu.

‘Ben Tek Siz Hepiniz ile dikkat çeken ünlü şarkıcı Derici, asıl golünü ‘Yanlış Alarm ile atıverdi. Sonrasında ise Tek Tabanca sınıfı atlayan bir slow ünvanını alırken, aynı albümün dördüncü klibi için ise ‘Razıyım Ömür Boyu Yalnızlığa’ seçildi. Halbuki o albümde ‘Yazsın Bana’ gibi bir pimi çekilmeye hazır bir bomba varken İrem Derici’nin slow’lar slow’u olan bu parçayı seçmiş olması çok enteresandı.

İşte İrem Derici’den Yazsın Bana Klibi;

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler