Ana SayfaÜnlülerHalit Ergenç'den Ozan Güven Açıklaması

İlgili Postlar

Halit Ergenç’den Ozan Güven Açıklaması

Oyuncu Ozan Güven geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uygulamış, mahkeme Ozan Güven’in 13 yıl hapsini istemişti. Mahkemelik olan Ozan Güven’in işleri bozulmaya başlamış reklam yüzü olduğu bankanın Ozan Güven’le anlaşmasını sonlandırdığı iddia edilmiş banka Ozan Güven’in afişlerini kaldırmıştı. Bu gelişmelerin ardından Ozan Güven’in rol aldığı Babil dizisinin yapımcısı Ay Yapım ‘ Babil dizisi oyuncularımızdan Ozan Güven hakkında yargıya intikal eden olayla ilgili olarak süreç tamamlanana kadar iş faaliyetlerine ara verme kararı almıştır. Kendisinin kararını saygıyla karşıladığımızı ve işbirliğimizi karşılıklı olarak sonlandırmış olduğumuzu kamuoyunun bilgisine sunarız’ şeklinde açıklama yapmıştı.

Halit Ergenç Kimdir?

Ozan Güven Kimdir?

Deniz Bulutsuz Kimdir?

Halit Ergenç Özür Diledi

Gazetecilerin sorularını yanıtlan Halit Ergenç Ozan Güven’in Babil dizisinden ayrılması ile ilgili ‘Ozan’ın takdiridir. Ben Ozan’ı çok severim, uzun zamandır da tanırım. Sevgimiz baki. Böyle bir olay geldi başına. Ben buradan alnının akıyla çıkacağını düşünüyorum. Mutlaka adalet yerini bulacaktır. Öyle bir karaktere sahip olduğuna hiç şahit olmadım. Mutlaka orada bir şey olmuştur. Adalet çözecektir olayı. Herkesin hakkında hayırlısı’ yorumunu yapmış ve bu yorumuyla Ozan Güven’e destek verdiği gerekçesiyle eleştirilmişti.

Ozan Güven’in Şiddet Uyguladığı Deniz Bulutsuz’un Kaçış Anı!

Yanlış anlaşıldığını dile getiren Ergenç, sosyal medya hesabından herkesten ‘Yargı süreci devam eden ve beni çok üzen bir konuyla ilgili, sadece bir temenni niyetiyle yaptığım açıklama, kendimi doğru ifade edemememden dolayı maksadını çok aştı. Bundan dolayı çok üzgünüm. Şiddetin hiçbir türünün yanında olmam mümkün değil. Bilhassa son derece hassas olduğum kadına şiddet konusunda mağdur olmuş ve bu konuda mücadele eden herkesi hayal kırıklığına uğrattığımı anlıyorum. Hak veriyorum ve özür diliyorum’ cümleleri ile özür diledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler