Ana SayfaDedikoduİrem Derici v e Cem Belevi Kavgasında Tabaklar Bardaklar Havada Mı Uçuştu?

İlgili Postlar

İrem Derici v e Cem Belevi Kavgasında Tabaklar Bardaklar Havada Mı Uçuştu?

İlişkilerine ikinci bir şans veren ve Amsterdam’da aşk tazeleyen Cem Belevi ile İrem Derici’nin ayrıldığı iddia edilmişti. Birbirlerini takip etmeyi bırakan çiftten Derici, aşk pozlarını da sayfasından kaldırdı. Sürpriz ayrılıkla ilgili şaşırtına iddialar ortaya çıktı. İrem Derici v e Cem Belevi kavgasında tabaklar bardaklar havada mı uçuştu? Ayrılık hakkında pek çok spekülasyon ortaya çıktı. İşte o iddialar;

İrem Derici ve Cem Belevi Yine Ayrıldı

‘Her şey yolunda’ mesajı veren ikilinin birlikteliği kısa sürdü.

Kendisi gibi şarkıcı Cem Belevi ile aşk yaşayan İrem Derici, aldatılınca ilişkisine son vermişti. İhaneti affeden Derici, Cem Belevi’ye ikinci bir şans vermiş ve beraber Hollanda’ya gitmişlerdi. Belevi ile Amsterdam sokaklarında el ele gezen Derici, o anları takipçileriyle paylaşıp, çok mutlu olduğunu dile getirmişti.

Cem Belevi, kendisi gibi şarkıcı olan sevgilisi İrem Derici’yi sosyal medya hesabından takip etmeyi bıraktı. İrem Derici de birlikte çekildikleri romantik pozları silip Cem Belevi’yi arkadaş listesinden çıkardı.

İrem Derici ve Cem Belevi’den Aşk Dolu Paylaşım

Tatilde kavga eden çiftten kötü haber geldi. İkili, birbirlerini sosyal medya hesabından takipten çıkardı. İrem Derici’nin valiz paylaşımı da kafaları karıştırdı. Derici, sosyal medya hesabından valizsiz kaldığını duyurdu. Amsterdam’ı terk edip Türkiye’ye döndüğü tahmin edilen Belevi’nin, İrem Derici’nin valizini alıp gittiği iddia edildi.

İrem Derici v e Cem Belevi Kavgasında Tabaklar Bardaklar Havada Mı Uçuştu?

Hürriyet’ten İsmail Bayrak’ın haberine göre; sorun daha Amsterdam’dayken başlamış. Şehri gezerken tartışmaya başlayan ikili arasındaki gerginlik otele döndüklerinde zirveye tırmanmış. Lobiye tartışarak giren ikilinin kavgası odalarına çıktıklarında şiddetlenmiş. Öyle ki Derici tabak, bardak eline ne geçtiyse fırlatıp kırmış; geceyi de başka bir odada geçirmiş.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler