Ana SayfaDedikoduÇağla Şikel: Cesaret Denince Akla Gülşen Geliyor

İlgili Postlar

Çağla Şikel: Cesaret Denince Akla Gülşen Geliyor

Önceki gün bir fuarda 5 milyon TL’lik büstiyer ile objektif karşısına geçen Çağla Şıkel “Cesaret denince akla Gülşen geliyor” açıklamasıyla ünlü şarkıcıya övgüler yağdırdı. İşte detaylar;

Çağla Şikel Dikkat Çekti

Habertürk’ten Onur Aydın’ın haberine göre; Manken ve sunucu Çağla Şıkel (43), önceki gün Yeşilköy’de düzenlenen ‘İstanbul Jewelery Show’ fuarında objektiflere yansıdı. Şıkel, fuarda değeri 5 milyon TL olan ve altın ile pırlanta kullanılarak hazırlanan büstiyeri giydi.

Çağla Şikel Babasını Kaybettiği Günü Anlattı

2 kilo ağırlığında, 18 ayar altın ve 90 karat pırlanta kullanılarak 1.5 ayda hazırlanılan büstiyerle alakalı konuşan Çağla Şıkel, “Bu bir tam sanat eseri. Bu büstiyerin satışı da gerçekleşmiş. Buradan Katar’a yollanacakmış hatta. Aslında benim aklıma ilk Gülşen gelmişti. Böyle bir güzel ve iddialı kıyafeti ancak o taşır. ‘Cesaret’ denilince benim aklıma direkt Gülşen geliyor.” şeklinde konuştu.

Çağla Şikel’den Aşk İddialarına Yanıt

Adı işadamı Deniz Şahin’le anılan Çağla Şıkel, iddiaya “Hayatımda kimse yok. Böyle gizli saklı şeyleri de sevmiyorum. Hayatımda biri olursa seve seve söylerim. Artık 20 yaşında değiliz. Bu öyle isteyince olan bir şey de değil” yanıtını vermişti.

Ünlü manken, hayatına girecek erkekte aradığı özellikler sorulunca da şöyle demişti: “Ben başarılı insan seviyorum. Çalışkan ve disiplinli olmalı. Benim hayatımda biri olacaksa, beni etkileyecekse, başarılı olması lazım. Aşk hayatı çok önemli ama her şey kısmet.”

Çağla Şikel Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler