Ana SayfaDedikoduBuse Varol Alişan'ı Sosyal Medya Hesabından Paylaştı

İlgili Postlar

Buse Varol Alişan’ı Sosyal Medya Hesabından Paylaştı

Buse Varol, aralarındaki sorunları çözerek boşanmanın eşiğinden döndüğü eşi Alişan’ın konserine gitti. Varol, sahnedeyken eğilip elini öpen Alişan’a kayıtsız kalmayan Buse Varol Alişan’ı sosyal medya hesabından paylaştı.

Ünlü şarkıcı, ardından, “O zaman da söyledim; her ailede yaşanabilecek şeyleri yaşadık. Önemli olan bizim bir arada olmamız.” şeklinde konuştu.

Alişan: Romantizmin Doruklarındayım

Muhabirlerin, “Sizin için ‘ikinci bahar’ oldu sanki…” sözlerinin üzerine Alişan, “Biz hep bahardık…” açıklamasını yaptı.

“Normal Olmayan Şeyler Yaşıyorum”

Kardeşinin vefatı nedeniyle zor günlerden geçtiğini söyleyen Alişan, şu ifadeleri kullandı:

Ben kardeşimi kaybettim. Normal olmayan şeyler yaşadım. Bundan sonrası için belki eskisi gibi bazı şeylerde olmayabilirim. Sonuçta bir aile var ortada, sevdiğim insanla evlendim. Zaman zaman ufak tefek şeyler yaşayabiliriz veya büyük şeyler de yaşayabiliriz. Önemli olan bunların çözülebilmesi ve tekrar bir arada olmamız. Zaten bir aradaydık.

Buse Varol, eşinin sözlerinin ardından, “Her ailede olan bir şeyi bizlerden biri, ünlü isimler yaşadığında her kafadan ses çıkıyor. Konu konuşula konuşula büyüyor.” diyerek, düşüncesini dile getirdi.

Buse Varol Alişan’ı Sosyal Medya Hesabından Paylaştı

Evliliğini kurtaran çiftten Buse Varol, son olarak sosyal medya hesabının hikaye bölümünden eşi Alişan ile yeni bir karesini yayınlayarak, aşk dolu bir paylaşım yaptı.

Eşini sahne aldığı mekanda dinlemeye giden Varol, Alişan’ın eğilerek elini öptüğü anı, “Sahnede karısını hiç unutmaz” notu ve kalpli emojiyle paylaştı.

Oyuncunun bu paylaşımı takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. İkilinin aralarındaki sorunları tamamen aştıkları ise bir kez daha görülmüş oldu.

Buse Varol Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler