Ana SayfaDedikoduAlişan: Romantizmin Doruklarındayım

İlgili Postlar

Alişan: Romantizmin Doruklarındayım

İstanbul’daki yoğun kar yağışı trafiği felç ederken ünlü isimleri de mest etti. Buse Varol ile arasındaki sorunları da çözen Alişan karı evde ailesiyle zaman geçirerek değerlendirdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Alişan “Romantizmin doruklarındayım” dedi. İşte Alişan’ın o paylaşımı;

Alişan ve Buse Varol’dan Aşk Pozu

Alişan ve Buse Varol, bir süredir boşanma haberleriyle gündemdeydi. Alyansını çıkaran ve ‘yüzük bir gösterge değil’ diyen Varol, dün eşi ve çocuklarıyla vakit geçirdi. Ünlü oyuncu eşine sarıldığı fotoğrafı da kalp emojisi koyarak paylaştı.

Sunucu Bircan Bali’ den Alişan Buse Varol Krizindeki Bomba İddia. Can Alıcı O Detay!

Ayrılık iddialarını her fırsatta yalanlayan ikili sorunları aştı. Geçtiğimiz gün Buse Varol, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda eşi Alişan’ı etiketledi. Alişan da eşinin paylaşımı kendi sayfasında yayınladı.

Varol, son olarak Instagram hesabının hikayeler bölümünden Alişan ile birlikte fotoğrafını “Çocuklar uykuya biz dışarı” notuyla paylaştı. Nazar boncuğu emojisiyle de Alişan’ı etiketledi.

Rize’ ye Giden Alişan ‘dan Eğlenceli Anlar ” Tulum Çalıp Bahşiş Aldım “

“Bizi Bize Bırakın”

Dün akşam bir alışveriş merkezinde el ele görüntülenen çift zor günleri geride bıraktı. Açıklama yapmaktan kaçınan ikili ‘her şey yolunda’ mesajı verdi.

Buse Varol muhabirlerin soruları karşısında sessiz kalırken Alişan, ‘Bizi bize bırakın, biz hallederiz’ demiştik, hallettik! Uzun zaman olmuştu dışarı çıkmayalı, bir nefes alalım dedik’ sözleriyle sorunları aştıklarını duyurdu.

Alişan kimdir?

Buse Varol Kimdir?

Alişan: Romantizmin Doruklarındayım

Kısa bir süre önce aralarındaki buzları eriten şarkıcı Alişan ve oyuncu Buse Varol, kar yağışının keyfini çocuklarıyla birlikte evlerinde çıkardılar. Ünlü çiftten Alişan, beyaza bürünen bahçenin fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Gönderisine eşini de etiketleyen şarkıcı, “Romantizmin doruklarındayım.” ifadelerini kullandı. Alişan’ın aşk dolu paylaşımı sevenlerini de mutlu etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler