Ana SayfaDedikoduBahar Candan Duştan Çıplak Fotoğraf Paylaştı

İlgili Postlar

Bahar Candan Duştan Çıplak Fotoğraf Paylaştı

Geçtiğimiz günlerde canlı yayında soyunup sıvıyağ ile yıkanan Bahar Candan tepki çeken hareketlerine devam ediyor. Bahar Candan duştan çıplak fotoğraf paylaştı. O paylaşıma onlarca tepki yağdı. İşte o kare;

“Yaşımdan Büyüktü Ve Vizyon Sahibiydi…”

…..Ben zaten değerliydim, o da benim auramı çok beğeniyordu. Yaşça büyük olmasını hiç düşünmediğim için de yaş farkı hesabı yapmadım. Amailişki derken de düşündüğünüz gibi bana hiçbir zaman sahip olamadı. O benim enerjimden, ışığımdan faydalandı. Ben de onun vizyonundan yararlandım. Bugün bu kadar olgunsam bunu o ilişkiye borçluyum. Bazı genç kızlar kendi yaşıtlarını sığ ve vizyonsuz bulabilirler. Hayatlarında vizyon sahibi birini isteyebilirler. Bence yaşça büyük bir ilişki seçiyorlarsa sebebi tamamen budur.” diye cevap verirken, buraya kadar her şey normal ilerledi.

Bahar Candan Kimdir?

Bahar Candan’ın Aylık Geliri Şok Etti

İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanındıktan sonra gerek paylaşımları gerekse de açıklamalarıyla gündem olan Bahar Candan lüks yaşantısıyla adından söz ettiriyor. ‘Al Sana Haber’ programında yorumcu koltuğunda oturan Candan aylık gelirini açıkladı.

Kerimcan’ ın Rakibinden Bahar Candan’ a İlan-ı Aşk…

Bahar Candan Duştan Çıplak Fotoğraf Paylaştı

Bahar Candan gece yarısı duştan çıplak pozunu paylaşınca büyük tepki aldı. Candan’a “Gülşen den sonra daha fazla ne yapabilirim yarışı” diyenler varken paylaşımı silmesi gerektiğini söyleyenler de vardı.

Gelen tepkilerin bir kısmı şöyle:

  • Sen iyice şaşırdın yahu be ne hal
  • Sil bunu ayıp
  • Ben utandım senin yerine
  • Paran mı kalmadı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler