Ana SayfaDedikoduErol Köse'den Yıllar Sonra Gelen Gülşen Açıklaması

İlgili Postlar

Erol Köse’den Yıllar Sonra Gelen Gülşen Açıklaması

Son dönemlerde ham sahne kostümleri, hem söyledikleri, hem de hakkında söylenenlerle gündemden düşmeyen Gülşen şimdi Erol Köse ile karşı karşıya kaldı. Eskiden Gülşen’le yasak aşk yaşadığı bilinen Erol Köse’den yıllar sonra gelen Gülşen açıklaması ilgi çekti. İşte detaylar;

Seyhan Soylu’dan Boşanma İddiaları

Gülşen’le Ozan Çolakoğlu’nun boşanacağı haberleri bir süredir gündemde. Son olarak Al Sana Haber’de açıklama yapan Seyhan Soylu “Ozan’la Gülşen dost olarak kalma kararı aldılar. Ayrılma kararı aldılar. Hatta Ozan’ın hayatındada yeni birisi, minicik birisi, yeni albüm yaptığı birisi var.” dedi.

Al Sana Haber’in Konuğu Erol Köse Oldu

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, ünlü popçu Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu’nun

“Ozan Çolakoğlu benim ilk projelerimde benim vesilemle aranjör olmuş. Ozan’ın en sevdiğim özelliği kimsenin özelliğine karışmaz kendi eşide deahil. Şimdi pop müzikte sınırları kişi belirler. Beğenmeyen zap yapabilir. Şimdi ben bu programa çıktım ya beğenmeyen kanalı değiştirebilir. Yani bu şu anlama gelir bu bir dayatma değildir. Biz dizi gibi TRT gibi tek knal değiliz efendim. Çeşitlemeler var bir sürü kanal var, dijital platform var, göründüğü gibi YouTube var. Gülşen hanımda kendi sınırlarını kendi belirler. Yeni değil 15 yıl önce “Sarışınım” klibinde çok daha açık bir elbise giymiştir. Çok daha dekolte bir klip çekmiştir hem de televizyonda yayımlanmıştır. 15 yıl önce. Daha sonra ceza yedi Radyo Televizyon üst kurulundan o ayrı.”

Gülşen’den Ozan Çolakoğlu İddiaları Hakkında Açıklama

Erol Köse: Örnek Oluyor, Örnek Almak İsteyene

Açıklamasını Seyhan Soylu “Sarışınım” klibini yayımlamıştı 15 yıl önce ve senle de birlikteydi o tarihte. Bir dakika çok büyük manşet yakaladım. Onu kısandığın için RTÜK’ten klibi yasaklattın. Peki Gülşen’in şuanki albüm kapağı dozunu kaçırmamış mı? Yani gıkını çıkarmamış mı sorusu üzerine Erol Köse;

“Müthiş efendim müthiş. Gençliği Yakalıyor, merak yakalıyor. Kendisi artık olgunluk öağındadır. Ama şunun altını çziiyor ey kadınlar 40-50 yaşında olabilirsiniz ama bu sizin çekici olmadığınız ve sizin izlenebilir olmadığınız anlamına gelmez demiyor. Unumu eledim, eleğimi astım demiyor başkaları gibi. Çocuk doğurdum ben artık evimin kadınıyım demiyor. İkonlaşıyor, örnek oluyor örnek olmak isteyenlere. Ama örnek almak istemeyenlere de saygısı var dedi.”

Seren Serengil Ve Arto’ dan Gülşen’ e Ağza Alınmayacak Sözler!…

Seyhan Soylu: Üremesi İçin Sessiz Bir Adama İhtiyaç Vardı

Seyhan Soylu “Ozan Çolakoğlu çok sevdiğim bir zekaya sahiptir, mülayim bir zekaya sahiptir. Ama çok düşünebilir, çok geniş bir herif olmuş yani. Meshebi geniş olmasa insan karısına bunu giydirir mi ya. Onun içinde adam dedi ki ya Seyhan Soylu doğru söylüyor dedi racon kesti bana göre Gülşen’de zaten dedi ki bahane arıyordu, çocuğuda aldı eline hadi kusura bakma dedi. Bak çok yakın bir arkadaşına ne dmeiş biliyor musun? “Ben seçimlerimi doğru yaparım” diyor. Seninlede ilgili seçimi doğruydu, çünkü popüler bir isimsin. Kimliğini kalıcı bir kimlik halinde olabilmesi için sanat dünyasında yüz tane adam varsa doksan dokuzu seninle birlikte olurdu. Sen zeki bir adamsın bu bir. İkincisi daha sonra Reha Muhtar ile bu tip bir ililki yaşaması. Seningibi güçlü bir adamdan kendini koruması içindi. Çünkü sen güçlü bir adamdın. Üremesi için ise sessiz bir adama ihtiyaç vardı oda Ozan’dı. Ozan Çolakoğlu’ndan da çocuğunu yaptı. Şimdi popüleritesini arttırdı. Ona da teşekkürler dedi lolipop yalamaya çıktı.”

Erol Köse Kimdir?

Seyhan Soylu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler