Ana SayfaDedikoduKerem Bursin'den Ayrılık İddialarına Yanıt

İlgili Postlar

Kerem Bursin’den Ayrılık İddialarına Yanıt

Hem ilişkileri, hem de ayrılıklarıyla son iki senenin neredeyse en sansasyonel isimlerinden olan Kerem Bursin ve Hande Erçel ayrılığının manjer zoruyla olduğu iddia edilmişti. Kerem Bursin’den ayrılık iddialarına yanıt geldi. İşte ünlü oyuncunun o açıklamaları;

Hande Erçel Kerem Bursin İlişkisi Resmen Bitti

Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in evliliğe gitmesi beklenen ilişkileri sona erdi. Hande Erçel ayrılığı, sosyal medya hesabında Kerem Bürsin ile olan tüm fotoğraflarını silerek paylaşmış oldu. Bu hareketi ise karşılıksız kalmadı. Kerem Bürsin de sevgilisi Hande Erçel ile olan bütün tatil fotoğraflarını sildi.

İki ismin bu hareketi sonrası ilişkilerinin bittiği de tamamen kesinleşmiş oldu. Ünlü oyuncular hakkında daha önce de Erçel’in, Kerem Bürsin’in yeni projesindeki partneri Demet Özdemir’i kıskandığı kriz yaşadıkları iddia edilmişti.

Hande Erçel kimdir?

Hande Erçel ve Kerem Bursin Cephesinde Yeni Gelişme

Kerem Bursin ve Hande Erçel Hakkında Şok İddialar

ande Erçel’in arkadaşlarına “Tamamen bitti, artık dönüş yok” dediği ifade edilmişti.
Bütün bu gelişmelerin ardından sosyal medyada flaş bir iddia ortaya atıldı.

İddiaya göre; Hande Erçel ile Kerem Bürsin istemeden ayrılmışlar. Erçel ve Bürsin’in menajerleri iki yıldızın kariyerlerini düşünerek bu ilişkinin bitmesini istemişler. Sosyal medyayı sallayan bu iddia sonrası Erçel ve Bürsin cephesinden gelecek açıklama merak konusu oldu.

Kerem Bursin Kimdir?

Kerem Bursin’den Ayrılık İddialarına Yanıt

Bürsin ve Erçel’in iş anlaşmalarının sekteye uğramaması için bağlı oldukları ajansların isteği ile ayrıldıkları iddia edilmişti.

Kerem Bürsin cephesinden açıklama geldi:

“Son zamanlarda basında yer alan haberler için maalesef böyle bir dönemde bir açıklama yapma gereği duymaktayız. Dünyanın ve ülkemizin geçtiği bu sancılı ve hoş olmayan süreçte gündemin bu şekilde meşgul edilmemesini isteriz. Kerem Bürsin adının geçtiği haberler hiç bir şekilde doğru değildir. Ajansı ve kendisi dışında çıkan haberlerin hiçbir doğruluk payı yoktur.”

Ajanstan Açıklama

“Oyuncumuz Kerem’in hayatında kimse olmamakla birlikte işlerimize her zamanki yoğun tempo ile devam etmekteyiz. Değerli Magazin mensuplarının da bu süreç içerisinde sadece oyuncumuza değil ama herkese böyle hassas bir dönemde saygı duyulmasını rica ederiz…”

Günfer Günaydın Ajans

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler