Ana SayfaDedikoduSinan Akçıl'dan Olay Yaratacak Ajda Pekkan Açıklaması

İlgili Postlar

Sinan Akçıl’dan Olay Yaratacak Ajda Pekkan Açıklaması

Burcu Kıratlı ile ayrılık sürecinde olan Sinan Akçıl öyle bir açıklama yaptı ki magazin dünyası fena karışacak… Sinan Akçıl’dan olay yaratacak Ajda Pekkan açıklaması geldi. İşte Akçıl’ın Ajda Pekkan hakkında söylediği o sözler;

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı Boşanmasına Yayın Yasağı!

Öğrenilene göre yeni boşanma davasını Sinan Akçıl açmış. Akçıl, çekişmeli olarak açılan davaya gizlik kararı ve yayın yasağı getirtti.

Sinan Akçıl’ın avukatı mahkemeye verdiğ dilekçede, “Taraflar arasındaki davaya ilişkin hususların gerek ulusal yazılı ve görsel basında ve yine gerekse de internet ortamında yayınlanmasının müvekkilimin kişilik haklarına, aile mahremiyetine, müşterek çocuğa ve müvekkilimin ticari itibarına zarar verme ihtimali olduğundan yayın yasağı verilmesini talep ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Sinan Akçıl Kimdir?

Sinan Akçıl’dan Olay Yaratacak Ajda Pekkan Açıklaması

Müzik dünyasının ünlü ismi Sinan Akçıl, önceki gün Güngören’de düzenlenen boks gecesinde sahne aldı.

Öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek soruları yanıtlayan Akçıl, giydiği tişörtü göstererek, “Ukrayna için barış istiyorum, savaşın durması en büyük dileğim” dedi.

Yoğun kar yağışına rağmen hayranlarının kendisini yalnız bırakmadığını söyleyen sanatçı, müzik gündemine dair yorumlarda bulundu.

Bugüne kadar müzik dünyasından birçok isme şarkı veren ve albümlerinde prodüktörlük yapan Akçıl’a yeni projelerinin yanı sıra, “Sizi en çok zorlayan ve en rahat çalıştığınız isimler kimler?” sorusu da yöneltildi.

Yıldız Tilbe’ nin ‘Sokak Köpeği’ Paylaşımına Ajda Pekkan’ dan Tokat Gibi Cevap…

Sanatçı, en zor ismin Süperstar olduğunu itiraf ederek, “En zor isim Ajda Pekkan, en kolay isim ise Demet Akalın. Demet bir kere dinlesin yeter ama Ajda öyle değil, çok titizdir ve şarkının üstünde bayağı çalışırız” diye konuştu.

Ajda Pekkan kimdir?

Demet Akalın kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler