Ana SayfaDedikoduSinan Akçıl: Burcu Asla Öyle Birşey Yapmaz

İlgili Postlar

Sinan Akçıl: Burcu Asla Öyle Birşey Yapmaz

Bir süre önce evleri ayıran ve yeniden boşanma sürecine giren Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı cephesinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz gün objektiflere yakalanan Sinan Akçıl “Burcu asla öyle birşey yapmaz” dedi. İşte o açıklama;

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı Boşanmasına Yayın Yasağı!

Öğrenilene göre yeni boşanma davasını Sinan Akçıl açmış. Akçıl, çekişmeli olarak açılan davaya gizlik kararı ve yayın yasağı getirtti.

Sinan Akçıl’ın avukatı mahkemeye verdiğ dilekçede, “Taraflar arasındaki davaya ilişkin hususların gerek ulusal yazılı ve görsel basında ve yine gerekse de internet ortamında yayınlanmasının müvekkilimin kişilik haklarına, aile mahremiyetine, müşterek çocuğa ve müvekkilimin ticari itibarına zarar verme ihtimali olduğundan yayın yasağı verilmesini talep ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Mahkeme Sinan Akçıl’ın avukatı aracılığıyla yaptığı bu talebi kabul etti.

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı arasında görülecek davaya ilişkin her türlü haber ve yayının, görsel ve yazılı radyo, gazete kuruluşlarında, internet ortamında haber, röportaj ve benzeri isimlerle yayınlanması yasaklandı.

Sinan Akçıl Kimdir?

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı’yı Ayıran İhanet Mi?

 Burcu Kıratlı, önceki akşam Bebek’te görüntülendi. Bir arkadaşının doğum günü partisine katılan oyuncu, “Sinan Akçıl’la ikinci kez boşanıyorsunuz. Ayrılık sebebinin üçüncü bir kişi olduğu söyleniyor, doğru mu?” sorusuna şöyle yanıt verdi:

“Öyle bir şey kesinlikle yok. İki medeni insan gibi boşanma kararı aldık. Hâlâ aynı sitede altlı üstlü oturuyoruz. Aramızda geçen kötü bir olay yok.”

Burcu Kıratlı Kimdir?

Sinan Akçıl: Burcu Asla Öyle Birşey Yapmaz

Sinan Akçıl, geçtiğimiz akşam Kuruçeşme’de görüntülendi. Şarkıcının boşanma aşamasında olduğu eşi Burcu Kıratlı, geçtiğimiz günlerde bir erkek arkadaşıyla mekanda eğlenirken görüntülenmiş, Kıratlı’nın yeni bir aşka yelken açtığı konuşulmuştu. Basına yansıyan aşk haberleri sorulan Akçıl, konuyla ilgili şöyle konuştu: “Boşanma davası ile ilgili yayın yasağı var. Zaten Burcu da asla öyle bir şey yapmaz.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler