Ana SayfaKimdirSeyhan Soylu Kimdir?

İlgili Postlar

Seyhan Soylu Kimdir?

Olay program ‘Al Sana Haber’ in ünlü moderatörü Seyhan Soylu Kimdir? Seyhan Soylu Kaç Yaşında? Seyhan Soylu Ne Zaman Doğdu? Seyhan Soylu Nerede Doğdu? Seyhan Soylu Aslen Nereli? Seyhan Soylu Hangi Burç? Seyhan Soylu hakkında merak edilen her şey Kimdir yazımızda. İşte Seyhan Soylu…

Seyhan Soylu Kaç Yaşında? Seyhan Soylu Ne Zaman Doğdu? Seyhan Soylu Nerede Doğdu? 

1973 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Seyhan Soylu, 49 yaşındadır.

Seyhan Soylu Aslen Nereli? Seyhan Soylu Hangi Burç? Seyhan Soylu Tam Adı Nedir?

Aslen İstanbullu olarak bilinen Seyhan Soylu, Sisi takma ismiylede anılır

Seyhan Soylu Kimdir?

Seyhan Soylu, Türkiye’de tanınmış bir figür, birkaç kez siyasete karışmış, yüksek profilli bir trans kadın ve medya figürü olarak tanınır. Herkes onu Sisi lakabı ile bilir.

Seyhan Soylu, sanat camiasında oldukça ünlü olan bir isimdir. Tanınmış bir çok kişinin menajerliğini yapan Sisi lakaplı Seyhan Soylu, son günlerin en dikkat çeken isimleri arasında. Seyhan Soylu, 2020 yılında Rizeli iş insanı Fahri Yazıcı ile imam nikahıyla evlenmesiyle gündeme gelmiştir.

Ergenekon adlı davada oyuncu Nurseli İdiz ile birlikte gözaltına alınan Seyhan Soylu, Semih Tufan Gülaltay’ ın yandaşı olmakla itham edildi.

Kendisini milliyetçi travesti olarak tanımlayan Seyhan Soylu’ nun kolunda bozkurt dövmesi vardır. Bir dönem MHP’den teklif aldığını ama “MHP’yi zorda bırakmamak” için kabul etmediğini açıklamıştı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler