Ana SayfaDedikoduKerimcan' ın Rakibinden Bahar Candan' a İlan-ı Aşk...

İlgili Postlar

Kerimcan’ ın Rakibinden Bahar Candan’ a İlan-ı Aşk…

Flash Tv’ de hafta içi her gün saat 15.00 – 17.00 saatleri arasında canlı olarak yayınlanan ve Seyhan Soylu’ nun moderatörlüğünü yaptığı “AL SANA HABER” in daimi yorumcuları arasında Nihat Doğan, Ebru Polat ve Bahar Candan’ın yer aldığı programda, artık her gün farklı bir başarılı magazin duayeni gazetecisi, konuk yorumcu olarak yer almakta. Kerimcan Durmaz‘ ın Rakibinden Bahar Candan’ a İlan-ı Aşk Geldi… İşte Detayları…

Seyhan Soylu ‘dan Bomba İddia.. Serpil Çakmaklı Ünlü Türkücüden Hamilemi Kaldı…

Kerimcan’ ın Rakibinden Bahar Candan’ a İlan-ı Aşk…

Farklı kimliklerden oluşan ünlü yorumcuları kadrosuna dahil eden “AL SANA HABER” programında bugün yine kadrosuna ünlü bir ismi dahil etti. Artık her Perşembe konuk yorumcu olarak Erol Köse’ de Türkiye’ nin en popüler programında yer alıyor.

Erol Köse Kimdir?

“AL SANA HABER” de ilk single “ Hadi Anam Hadi “ çalışmasıyla   Astroloji Uzmanı ve Şarkıcı Adrian Öztürk konuk oldu. Seyhan Soylu’ nun moderatörlüğünü üstlendiği “ Al Sana Haber “ programına konuk olan Adrian ilk çalışması Hadi Anam Hadi şarkısının klibini ilk kez “Al Sana Haber’de yayınladı.

“İnsanlar Durmaz İle Seni Özleş Diriyor ”

Seyhan Soylu; “Adrian’ın 2 ay sonra yeni şarkısının da çok konuşulacak. İnsanlar çıkar çıkmaz Kerimcan Durmaz ile seni özleş diriyor ” sorusuna genç şarkıcı Adrian; “ Yani burası bir maraton sonuçta benim kimseye özendiğimde yok. Her koyun bacağından asılacağı gibi herkesin tarzı kendine” cevabını verdi.

Kerimcan Durmaz kimdir?

Adrian; “ Zaten Ben Ona Aşığım”

Seyhan Soylu genç şarkıcı Adrian’a “ Beğeniyor musun? Onun tarzını” sorusuna Adrian; “ Beğeniyorum tabi ki müzik tarzını öne çıkan birisi sonuçta” cevabını verdi… Programın yorumcularından Nihat Doğan’ın Bahar Candan’ı beğeniyor musun? Sorusuna ise Adrian; “ Zaten ben ona aşığım” cevabını yapıştırdı. 

Adrian Öztürk Bahar Candan
Adrian Öztürk Bahar Candan

“ Ebru Polat’ı Çok Seviyorum.

Seyhan Soylu; “ Sanat dünyasında kimleri örnek alıyorsun?” sorusuna genç şarkıcı Adrian; “ Ebru Polat’ çok seviyorum. “ derken, Seyhan Soylu; “ Ebru Polat’la düet yapmayı düşünüyor musun? “ sorusunu sorduğunda ise şarkıcı Adrian; “ Neden olmasın. Bayılırım. Seve seve isteyerek hemen yaparım” cevabını verdi…

Seyhan Soylu;” Adrian bu şarkıda aranjörlüğünü kim yaptı? Ece Ronay’la bizim düet çalışmamızı o yapsın” dedi. Adrian; “ Yaptığımız bu şarkının aranjörü Atınç Tombak popçu Gülşen’inde maystrosu” dedi.

Bahar Candan Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler