Ana SayfaDedikoduBerkay Ateş'ten Anlamlı Destek

İlgili Postlar

Berkay Ateş’ten Anlamlı Destek

Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Sadakatsiz’in başrol oyuncularından Berkay Ateş’ten anlamlı destek geldi. İşte detaylar;

Önemli Olan Oyunculuk

Ateş, “Oyuncu olmayı neden istemiştin?” sorusuna şöyle yanıt verdi: “Kendimi merak ettiğim, içimi keşfettiğim, bir soru sorabildiğim, insanı anlama ihtimalini bulabildiğim ve bir şeyler anlatabilme eylemine geçebildiğim için sanırım.” Ünlü oyuncuya röportajında ayrıca “Bir oyuncu yakışıklı olmak zorunda mıdır? Bu kavram artık tarihe mi karıştı, kırıldı mı?” sorusu yöneltildi. “Bence kırıldı” diye yanıt veren Ateş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Seyirci için önemli olan, artık hikâyeler ve oyunculuklar.”

Alkollü Araç Kullanan Berkay Ateş Ehliyetini Kaptırdı

Büyük Bir Kitle Takip Ediyor

Berkay Ateş, “Sadakatsiz” dizisinin ekibine sonradan dahil olmasına rağmen adaptasyon konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadığını söyledi. “Hiç yabancılık çekmedim. Birçok oyuncu daha önce tanıdığım ve çalıştığım arkadaşlarımdı. Sanki başından beri dizideymişim gibi hissediyorum hatta” diyen oyuncu, dizinin yakaladığı başarı hakkında da şu yorumu yaptı: “Gerçekten çok büyük bir kitle var ‘Sadakatsiz’i takip eden. Bunun sebebi bence hikâyenin anlatılış biçimi ve cesareti diyebilirim.”

Berkay Ateş Kimdir?

Berkay Ateş’ten Anlamlı Destek

‘Mavi Sahne’ platformuna destek veren Berkay Ateş, “Sanatseverlerle farklı mekanlarda buluşmak, performansı başka bir boyuta taşıyor” dedi

Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Sadakatsiz’in başrol oyuncularından Berkay Ateş, Anadolu Efes’in sanatın sürdürülebilir ve erişilebilir olması amacıyla kurduğu ‘Mavi Sahne’ platformuna destek verdi. Oyuncu, ‘Pub-Up Mavi Sahne’ projesinin Kozmonot Bomonti’deki ilk etkinliğinde tiyatroseverlerle buluştu. Ateş, “Sanat özgür bırakıldığında, özellikle mekandan bağımsız olduğunda daha da büyüyen bir alan. Sanatseverlerle farklı mekanlarda buluşmak da sergilenen performansı başka bir boyuta taşıyor; izleyicilere farklı bir bakış açısı ve deneyim yaşatıyor” dedi. Oyuncu, Ankara, Eskişehir ve İzmir’de söyleşilere devam edecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler