Ana SayfaDedikoduFarah Zeynep Abdullah: Şiddeti Hiç Bu Kadar Yakından Tanımamıştım

İlgili Postlar

Farah Zeynep Abdullah: Şiddeti Hiç Bu Kadar Yakından Tanımamıştım

Farah Zeynep Abdullah, başrolünde yer aldığı, ilk haftasında bir miyton 600 bin kişiyi sinema salonlarına çeken ‘Bergen’ filmi için Box Office Türkiye’nin sorularını yanıtladı. Farah Zeynep Abdullah “Şiddeti hiç bu kadar yakından tanımamıştım” İşte o açıklamalar;

Farah Zeynep Abdullah: “Filmin En Sevdiğim Yönü Adamın Adı Yok”

İş, sanat ve spor camiasından pek çok ünlü ismin konuk olarak katıldığı Bergen filminin galasında gazeteci muhabirlere bir açıklama yapan başrol oyuncu Farah Zeynep Abdullah, “Çok heyecanlıyım. Filimi izleyenlerin neler düşüneceğini çok merak ediyorum. İlk başta duyunca Bergen’in hayatı, bizim tanıdığımız acıların kadını, arabeskin kraliçesi sadece o kalıpların olmadığını göstermek istedik. Biz genç bir kadının hayat yolculuğunu anlatmak istedik. Bir kadının var oluşunu anlatıyoruz. Bergen kısacık hayatına çok şey sığdırmış. Filmin en sevdiğim yönü adamın adı yok. O adam aramızda. O bir canavar” dedi.

Farah Zeynep Abdullah’ ın ‘Bergen’ Filmi Galasındaki Tarzı Gözleri Kanattı…

Farah Zeynep Abdullah: Şiddeti Hiç Bu Kadar Yakından Tanımamıştım

‘Acıların kadını’ olarak anılan Belgin Sarılmışer’in hayatının anlatıldığı filmde sanatçıyı canlandıran Farah Zeynep Abdullah, “Şiddeti hiç bu kadar yakından görmemiş, tanımamıştım. Çünkü fiziksel şiddet tespiti kolay olabiliyor. Şiddeti ele alış biçimimiz bu süreçte beni heyecanlandırdı açıkçası. Filmde çok fazla şiddet göstermiyoruz ama göstermekten ziyade hissediliyor” dedi.

Kendisini en çok senaryonun cezbettiğini belirten oyuncu, “Bir kadın anlatıyoruz. Hiçbir insan birkaç tamlamayla anlatılamaz. Beni cezbeden senaryo oldu. Daha objektif, ne olursa olsun güçlü tarafından bakılması. Çünkü yaşadığı acıların tarifi yok” şeklinde konuştu.

“Şarkılarını Referans Aldım”

Farah Zeynep Abdullah, “Bergen gibi çok tanınan bir insanı canlandırmak büyük bir sorumluluk gibi algılanabiliyor. Benim için senaryoda yazan önemli. Ben senaryoda yazılan kıza odaklandım. Bergen’in şarkılarını referans alarak, elimden geleni yapmaya çalıştım” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler