Ana SayfaÜnlülerFarah Zeynep Abdullah' ın 'Bergen' Filmi Galasındaki Tarzı Gözleri Kanattı...

İlgili Postlar

Farah Zeynep Abdullah’ ın ‘Bergen’ Filmi Galasındaki Tarzı Gözleri Kanattı…

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Tilbe Saran ve Erdal Beşikçioğlu ‘nun başrollerinde olduğu ‘Bergen’ adlı filmin galası dün akşam İstanbul Sarıyer’ de bulunan bir avm de organizasyonu yapıldı. Gecede konuşma yapan Farah Zeynep Abdullah “Filmin en sevdiğim yönü de Bergen’ in hayatındaki o adamın adı yok” ifadeleriyle geceye damgasını vururken, tercih ettiği kostümü ise tutulmadı. İşte Detaylar…

Farah Zeynep Abdullah’ın Takipçisine Verdiği Yanıt Gündem Oldu…

Farah Zeynep Abdullah’ ın ‘Bergen’ Filmi Galasındaki Tarzı Gözleri Kanattı…

‘Acıların kadını’ lakaplı arabesk şarkıcısı Bergen’ in hayat hikayesinin konu alındığı, Başrollerini Farah Zeynep Abdullah (Bergen Rolünde), Erdal Beşikçioğlu (Halis Serbest rolünde) ve Tilbe Saran, Şebnem Sönmez, Ali Seçkiner, Nergis Öztürk, Ahmet Kayakesen, Nurcan Eren, Suzan Kardeş ve Arif Pişkin ‘in paylaştığı ‘Bergen’ filmi, 4 Mart’ ta vizyona giriyor. Gala gecesi dün gece Sarıyer’ deki bir avm’ de gerçekleştirildi.

Tilbe Saran kimdir?

Farah Zeynep Abdullah: “Filmin En Sevdiğim Yönü Adamın Adı Yok”

İş, sanat ve spor camiasından pek çok ünlü ismin konuk olarak katıldığı Bergen filminin galasında gazeteci muhabirlere bir açıklama yapan başrol oyuncu Farah Zeynep Abdullah, “Çok heyecanlıyım. Filimi izleyenlerin neler düşüneceğini çok merak ediyorum. İlk başta duyunca Bergen’in hayatı, bizim tanıdığımız acıların kadını, arabeskin kraliçesi sadece o kalıpların olmadığını göstermek istedik. Biz genç bir kadının hayat yolculuğunu anlatmak istedik. Bir kadının var oluşunu anlatıyoruz. Bergen kısacık hayatına çok şey sığdırmış. Filmin en sevdiğim yönü adamın adı yok. O adam aramızda. O bir canavar” dedi.

Erdal Beşikçioğlu Yeni Oyunuyla İlgili Açıklamalar Yaptı

“Bergen Kendi İçinde Bir Akademisyen”

Oyuncu Erdal Beşikcioğlu ise; “Kadının var oluş hikayesini göreceğiz bu filimde. Farah ile Bergen gibi bir karakterin hayata dönmesi, tekrar onu anlamak, yaptığı eserleri tekrar izleyici ve dinleyici ile buluşturmak çok önemliydi. Bergen kendi içinde bir akademisyen, arabeskle klasik müziği birbirine harmanlayan kişidir. Farah filmde bunu çok güzel yansıttı” şeklinde açıklama yaptı…

Farah’ ın Kıyafeti Beğenilmedi…

Uzun zamandır beklediği gala gecesine üzerinde su yeşili rengin olan bir takımla gelen Farah Zeynep Abdullah, tercihinden dolayı hüsrana uğrattı. Kıpkısa olan saç modelinide kullandığı farklı bir tarz ile tamamen ördüren güzel oyuncu için sosyal medya platformunda “Çok kötü” şeklinde yorumlar yapıldı. (DHA)

Farah Zeynep Abdullah kimdir?

Erdal Beşikçioğlu Kimdir?

İşte Farah Zeynep Abdullah’ ın Gala Kıyafeti;

Farah Zeynep Abdullah' ın Gala Kıyafeti
Farah Zeynep Abdullah’ ın Gala Kıyafeti
Farah Zeynep Abdullah' ın Gala Kıyafeti
Farah Zeynep Abdullah’ ın Gala Kıyafeti

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler