Ana SayfaDedikoduİrem Derici ve Cem Belevi'den Aşk Dolu Paylaşım

İlgili Postlar

İrem Derici ve Cem Belevi’den Aşk Dolu Paylaşım

Ocak ayında aşklarına yeniden bir şans veren ve artık gözlerden kaçmayan İrem Derici ve Cem Belevi çiftinden aşk dolu paylaşım geldi. İşte ünlü çiftin paylaştığı o kare;

İrem Derici Cem Belevi’ye Aşkını Haykırdı

Cem Belevi ile aşk iddialarını sorduğumuzda ise güzel şarkıcı, “Daha ne yapayım karlara sevdiğimi mi yazayım. Gerçekten çok seviyorum” diyerek aşkını haykırdı. Oldukça kilo veren ve düzgün fiziği ile düşman çatlatan ünlü şarkıcı,” Sadece aşık olunca kilo veriyorum. 38 beden oldum. Çünkü aşığım” dedi. “Seni üzen ölsün” diye bağıran bir seyirciye Derici, “gebersin aşkım çok haklısın” diyerek hayranlarıyla şakalaştı.

Tek taş şarkısını söylerken şarkının hikayesini sevenleriyle paylaşan Derici, “Zamanında tek taşımı kendim aldım. Ünlü olunca ilk konser paramla güzel bir para kazandım. ‘Tek taş alayım’ dedim. Çünkü benim bütün arkadaşlarım hayatları boyunca meraklıydı. Aldım kendime takamıyorum. Çakma şeyler bende güzel duruyor bunlar bende emanet duruyor. Bir gün taşındım eşyalarımı yerleştiriyorum baktım bu yüzük. ‘Bunu satarım’ diye düşünürken bir mail geldi. İrem’cim bu şarkıyı senin için düşündüm bir dinle beğenirsen al yazıyordu. Totem yaptım alacağım. 2017 yılında tek taş 30 bin ediyordu, tek taşın parasıyla şarkının sözü, müziği, aranjesi hepsini yaptırdım. Şarkı da bana uğurlu geldi. Parmağıma takamıyorum ama Youtube’da 100 milyona yaklaştı” diyerek anlattı.

Cem Belevi & İrem Derici Düeti ‘ Gazino Gecesi Konsepti ‘ İle Müzikseverlerin Huzuruna…

İrem Derici ve Cem Belevi’den Aşk Dolu Paylaşım

21 Mart’ta 35 yaşına girecek olan İrem Derici, sevgilisi Cem Belevi ile erken doğum günü kutlaması yaptı. Aşka gelen ünlü şarkıcı, sevgilisiyle verdiği pozu sosyal medya hesabından ilk kez paylaştı.

Şimdilerde mutlu birliktelikleri devam eden ünlü çiftten Derici, sevgilisi Belevi ile verdiği pozu ilk kez paylaştı. 21 Mart’ta 35 yaşına girecek olan Derici, sevgilisi ile erken doğum günü kutlaması yaptı. Cem Belevi ile birlikte olan fotoğrafını sosyal medyada takipçilerinin beğenisine sunan Derici, fotoğrafın altına “Madem 34’ün son günü. 35 İzmir mi dedik” notunu düştü. Çiftin paylaşımı kısa süre içinde binlerce yorum ve beğeni aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler