Ana SayfaDedikoduYıldız Tilbe'ye Bir Suç Duyurusu Daha

İlgili Postlar

Yıldız Tilbe’ye Bir Suç Duyurusu Daha

Geçtiğimiz haftalarda sokak köpekleri hakkında attığı tweetle gündeme damgasını vuran ve çok tepki çeken Yıldız Tilbe’ye bir suç duyurusu daha geldi. İşte detaylar;

Yıldız Tilbe Hakkında Suç Duyurusu

İstanbul Barosu Hayvan Hakları Merkezi de Yıldız Tilbe’nin paylaşımına karşı harekete geçti.

İstanbul Barosu Hayvan Hakları Merkezi, resmi Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla ünlü sanatçı hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı:

Halkı suç işlemeye ve kanunlara uymamaya, hayvanlarımızı öldürmeye teşvik ve tahrik eden, kin ve düşmanlığa yönlendiren Yıldız Tilbe hakkında tarafımızca suç duyurusunda bulunulmuştur. Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Yıldız Tilbe’ nin ‘Sokak Köpeği’ Paylaşımına Ajda Pekkan’ dan Tokat Gibi Cevap…

“Masum Köpeklerden Özür Diliyorum”

Tilbe, ardından kendisini eleştirenlere yanıt verdi. Masum köpeklerden özür dilediğini belirten ünlü şarkıcı, “Köpek var, köpek var. Bunlar canavar… Bizim bir köpeğimiz vardı. Bütün sokağı korurdu, saldırmak neymiş… Bunlar vahşi. Birbirine de, insana da, kediye de her şeye saldırıyorlar. Köpeklerin saldırıp, öldürdüğü, sakat bıraktığı insanlara acımayanları, hala katil köpekleri savunanları kendi vicdanlarına bırakıyorum. Ben buradan masum köpeklerden özür dilerim, onların da adı geçtiği için… Allah bütün masum hayvanları korusun, insanları da… Kötülerinden razı olmasın.” açıklamasını yaptı.

Yıldız Tilbe kimdir?

Yıldız Tilbe’ye Bir Suç Duyurusu Daha

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunulan şikâyet dilekçesindeki iddiaya göre, Yıldız Tilbe sosyal medya hesabından yaptığı, ‘saldıran köpek gruplarına bulundukları bölgenin halkı zehirli et versin hepsi gebersin, insan parçalamak nedir ya’ şeklindeki paylaşımı halkı galeyana getirerek suça teşvik etti.

Tilbe’nin kendisine yöneltilen tepkiler nedeniyle söz konusu paylaşımını kaldırdığını dilekçesinde belirten Türkiye Hayvan Hakları Koruma Vakfı’nın hukuk koordinatörü avukat Özlem Yazıcıoğlu, “Bu defa resmi ve sosyal medya hesaplarından yaptığı canlı yayınlarla hayvansever vatandaşlara yönelik ayrıştırıcı, hedef gösterici ve kışkırtıcı söylemlerine devam etmiştir. Yıldız Tilbe’nin hayvanların zehirlenerek öldürülmeleri ve itlaf edilmeleri için halka çağrıda bulunmuş olması suça teşvik ve adres gösterme niteliğindedir. Bu nedenle cezalandırılmasını talep ediyoruz” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler