Ana SayfaDizilerİnsanlık Suçu 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Beklenmeyen Gelişme Ne?

İlgili Postlar

İnsanlık Suçu 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Beklenmeyen Gelişme Ne?

İnsanlık Suçu 4. bölüm 2. fragmanının yayınlanması; dizinin yeni bölümünde, beklenmedik gelişmelerle karşımızda olacağını gösteriyor. Bu akşam Kanal D’de 4. Bölümüyle ekranlara gelecek olan dizi film, son haftalarda reytinglerindeki yükselişle dikkat çekiyor. Beğenilen dizi filmin 4. bölümünden yayınlanan ilk fragmanında Cemal’in Suna’ya: “Benim adım Cemal ise, seni Gökhan’la evlendirmeyeceğim” sözleri damgasını vurmuştu. Yayınlanan 2. fragmanda ise Gökhan’ı sevmediğini ve onunla evlenmek istemediğini dile getiren Suna’nın, hem annesi hem de Emel tarafından evliliğe zorlandığı görülüyor. Yeni bölümde yaşanacak olan şok gelişme ise Gökhan’ın tutuklanması oluyor. Acaba Gökhan ne yaptı da hapse giriyor? Cemal’in bu işte bir parmağı var mı? Amcası Cemal’e neden tokat atıyor? Sorularının cevapları merak uyandırıyor…

İnsanlık Suçu 4. bölüm fragmanı yayınlandı! Cemal, Suna’nın evlenmesini engelleyebilecek mi?

İnsanlık Suçu 4. Bölümdeki Yeni Gelişmeler

Cemal, Selim’le kaçan kız kardeşi Esra’yı affetmemek için adeta direnmektedir ve bebeğini de elinden alarak onu cezalandırır. Cevher’in Cemal ve ailesiyle sürekli ilgilenmesi, abisi Turhan tarafından yanlış anlaşılmaya başlamıştır. Cemal ise Turhan ile kendisine kafayı takmış bir bela daha kazanır.

Gökhan ise Suna ve Cemal’in yakınlaşmalarından kıskançlık krizlerine girmektedir. Emel, başlarına gelenlerden dolayı devamlı eşi Sami’yi suçlar ve oğlu Gökhan’ın eski günlerine dönmesi için elinden geleni yapmaya yemin etmiştir.

Kimse bunu beklemiyordu! İnsanlık Suçu ve Yasak Elma dizilerinde sürpriz gelişme…

Gökhan ile evlilik arifesinde olan Suna’nın ise dayanacak gücü kalmamıştır artık. Sevmediği birisiyle evlenmemek için çareler arayan Suna, bu isteğini müstakbel kayınvalidesi Emel’e açıkça söyler. Fakat Emel, elindeki koz her neyse Suna ve Cavidan’ı tamamen çaresiz bırakmıştır ve Suna’nın evlenmekten başka çaresi kalmamıştır. Suna, bu çaresizlikler içerisinde kıvranırken, Cemal’in planı devreye girmiştir. Acaba Cemal’in planı nedir?

İşte, İnsanlık Suçu 4. Bölüm 2. Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=y4Aw3H33r50

İnsanlık Suçu Dizisi Oyuncu Kadrosu

 

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler