Ana SayfaDizilerKenan Tarih Oluyor!

İlgili Postlar

Kenan Tarih Oluyor!

Kenan İmirzalıoğu, şimdiye kadar yayınlanmış tüm dizi filmleriyle ekranlarda fırtınalar estirmişti. Yıllardır TV ekranlarında olmayan başarılı oyuncu, bu sezon ‘Mehmed Bir Cihan Fatihi’ dizisiyle yeniden karşımıza çıksa da bu kez ve ilk kez beklenilen ilgiyi yakalayamadı. Bu durum ise İmirzalıoğlu için ilk tutmayan dizisi olarak tarihe geçti.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Çiftine Evlilik Yaramadı!

Bilindiği üzere Kenan İmirzalıoğlu, 2012-2014 yılları arasında yayınlanan “Karadayı” dizisinden sonra herhangi bir TV dizisinde rol almamıştı. Yıllar sonra; bol reyting alabilecek, iddialı, dev prodüksiyonlu ve yüksek maliyetli ‘Mehmed Bir Cihan Fatihi’ adlı dizi film yapımı, ünlü oyuncunun ekranlara geri dönmesini sağladı.

Başarılı aktörün bu yeni projesi; neredeyse bir yıldır hayranları ve dizi film takipçileri tarafından büyük bir merakla beklenmiş, hatta dizi filmin çekim aşamasındaki gelişmelerine dek takip edilmişti. Sabırsızlıkla beklenilen dizi film, sonunda 20 Mart’ta izleyiciler karşısına çıksa da reytinglerde bir türlü umduğunu bulamadı. İzleyicilerden ilgi göremeyen dizi film, önümüzdeki salı günü 6. bölümüyle ne yazık ki final yapıyor.

Dev Proje ve Dev Prodüksiyonla Mehmed Bir Cihan Fatihi Geliyor!

Kenan İmirzalıoğlu kimdir?

Tarihi Diziyle, TV Tarihine Geçti!

Fatih Sultan Mehmed’in İstanbul’un fethine kadar uzanan süreçteki hayatını konu alan dizi film, Kenan İmirzalıoğlu’nun canlandırdığı ilk tarihi karakter olarak, kariyeri için büyük önem taşıyordu. Reytinglerde, beklenileni yakalayamayan dizi filmin, çok erken final yapması ise ünlü aktörün şimdiye kadar tek tutmayan dizisi olarak Türk televizyon tarihine geçti.

‘Mehmed Bir Cihan Fatihi’ ayrıca, ekranların şimdiye kadar en yüksek maliyetli dizilerinden olması bakımından da büyük önem taşıyordu. Çekimlerinde, ayrı bir titizlik de sergilenen diziden başarılı sonuç alınması içinse ilk bölümü iki kez çekilmişti. Bu durum ise şu an ki tabloya göre; 2 milyon TL’lik emeğin de boşa gittiğini gözler önüne sermiş oluyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler