Ana SayfaDizilerİnsanlık Suçu 4. bölüm fragmanı yayınlandı! Cemal, Suna'nın evlenmesini engelleyebilecek mi?

İlgili Postlar

İnsanlık Suçu 4. bölüm fragmanı yayınlandı! Cemal, Suna’nın evlenmesini engelleyebilecek mi?

İnsanlık Suçu dizisi 4. bölüm fragmanı geçtiğimiz cumartesi günü yayınlanan 3. bölümün ardından hemen yayınlandı. Kanal D’nin iddialı dizisinin gelecek bölümünde, Cemal; onay vermediği birisi ile evlenen kız kardeşini yeni dünyaya gelen bebeğinden ayırmaya kalkarak ceza vermeye çalışacaktır. Diğer taraftan ise Suna’nın Gökhan’la evliliğine de müdahale edeceği ekranlara yansıyor. Yayınlanan yeni fragmanda Cemal’in “Benim adım Cemal ise, seni Gökhan’la evlendirmeyeceğim” sözlerini söylediği sahne büyük dikkat çekiyor. Peki, İnsanlık Suçu’nun 4. yeni bölümünde başka neler olacak? Merak ediliyor.

İnsanlık Suçu Dizisi Oyuncu Kadrosu

İnsanlık Suçu Son Bölümde Neler Oldu?

İnsanlık Suçu’nun geçtiğimiz cumartesi akşamı yayınlanan 3. bölümünde Cemal, beklenmedik bir hamle ile Selim’den kurtulmuştu. Cemal, kendisinin istemediği birisiyle evlenen kız kardeşi için hastaneye gittiğinde, kız kardeşi Esra’nın bir bebeği olduğunu öğrenerek deliye dönmüştü. Bebeğin babasının Selim olduğu gerçeği ortaya çıkacak mı? Merak edilirken, Esra ise korkusundan, bebeğin babasının Selim olduğunu abisine söyleyememişti. Cemal’in öfkesine karşın, Suna ise o bebeğe sahip çıkması için Cemal’le ikna edici konuşmalar yapmıştır.

İnsanlık Suçu İnternete Özel Fragman! Yeni Bölümde Neler Olacak?

Suna, nişanlısı Gökhan’ı hem sevmemektedir hem de aldatıldığını gördükten sonra onunla evlenmek istememektedir. Suna’nın bu isteğini ise Gökhan ve Gökhan’ın annesi Emel kabul etmemektedir. Çünkü Gökhan, Suna’nın Cemal ile olan yakınlığını kıskanmış ve krizlere girmiştir ve bu nedenle Suna’nın ayrılık teklifini kabul etmeyecektir.  Suna ise Gökhan ile evliliğine mani olabilecek tek güvendiği kişinin Cemal olduğunu düşünmektedir.

Kaan Yıldırım Başarısıyla Göz Dolduruyor!

Yeni Bölümde Neler Olacak?

Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Cemal kız kardeşi Esra’yı asla affedememektedir. Bebeğini ondan koparmaya çalışarak cezalandırmak isteyecektir. Esra’nın gözyaşları ve bebeğin masumluğu Cemal’i kararından vazgeçirmeye yetecek mi? Merak edilirken, Emel ise Suna’nın Gökhan ile evlenmesi için senetler gösterecektir. Gökhan ise Suna’ya karşı olan duygularını annesine aktarırken ruhsal bozukluğu olduğunu bir kez daha ortaya koyacaktır. Bu evliliğe ise sadece Cemal engel olacak gibi görünüyor.

İşte, İnsanlık Suçu 4. Bölüm 1. Fragmanı…

https://www.youtube.com/watch?v=fUpqUY5HFIg

Serkay Tütüncü, İnsanlık Suçu’nda Sami Gökdemir’in Oğlu Gökhan Rolünde!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler