Ana SayfaDizilerKimse bunu beklemiyordu! İnsanlık Suçu ve Yasak Elma dizilerinde sürpriz gelişme...

İlgili Postlar

Kimse bunu beklemiyordu! İnsanlık Suçu ve Yasak Elma dizilerinde sürpriz gelişme…

Sezonun yeni dizilerinden İnsanlık Suçu ve Yasak Elma’dan beklenmedik atak. Yayın hayatına düşük reytinglerle başlayan iki yeni dizi, aniden atağa geçti. Alışıldık olmayan durum, izleyiciyi şaşırttı. Detaylar haberimizde…

Yasak Elma Dizisi Oyuncuları

İnsanlık Suçu ve Yasak Elma’dan atak

Yeni dizilerin bir bir final haberlerinin geldiği son dönemlerde yayın hayatına başlayan iki dizi İnsanlık Suçu ve Yasak Elma dizileri, iddialı bir giriş yapamamışlardı. Reyting listesinde başarılı bir gelişme kaydedemeyerek hayal kırıklığı yaşatan iki diziye final yapar gözüyle bakılırken, aniden atağa geçtiler.

İnsanlık Suçu Oyuncu Kadrosu

Beklentiler yükseldi

Reyting listesinde tırmanışa geçerek herkesi şaşırtan Yasak Elma ve İnsanlık Suçu dizileri, beklenmedik bir durumu gerçeğe dönüştürdü. Vatan’dan Oya Doğan, konu hakkında bir değerlendirmede bulundu. Doğan’ın yazısı şu şekilde: 

İki dizi yükselişe geçer

Bir projenin mayası sağlamsa ve kanal arkasında duruyorsa yükselmeme şansı yok. Bunun en yakın örneğini pazartesi akşamı Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma dizisinde ve Kanal D’de yayınlanan İnsanlık Suçu’nda gördük. Her iki projede çok sağlam çatışmalara sahip, oyuncu kadrosunda boş yok ve iyi tasarlanmış.

Her ne kadar birbirlerinden farklı işler olsalar da yükseliş öyküleri benziyor. Yayınlandığı kanallar da bu projelerin arkasında duruyor. Bayrama kadar rakipleriyle savaşacaklardır. Ancak yazın devam etmeleri iki dizinin de lehine olacaktır.

Beklentileri yükselten Yasak Elma ve İnsanlık Suçu dizileri, reytinglerde daha üst sıralara çıkma umudunu yeşertti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler