Ana SayfaDizilerHerkes Merak Ettiği Arka Sokaklar’ın Akıbeti Ne Olacak?

İlgili Postlar

Herkes Merak Ettiği Arka Sokaklar’ın Akıbeti Ne Olacak?

Ekranların uzun soluklu dizisi olan, yayınlanma yılına rağmen hala ilgiyle takip edilen  Arka Sokaklar dizisi yayınlanmaya devam etmekte.

Herkes Merak Ettiği Arka Sokaklar’ın Akıbeti Ne Olacak?

10 yılı aşkın süredir ekranlarda olan Arka Sokaklar dizisinin yeni sezonda yayınlanıp yayınlanmayacağı merak edilenler arasında. Uzun soluklu olmasına rağmen cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi olan, reytinglerde de başarısını konuşturan Arka Sokaklar dizisinin ne kadar süreceği merakla bekleniyor.

Geçtiğimiz akşam dizinin güzel oyuncusu Merve Oflaz bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Kendisine sorulan “Dizi seneye de ekranda olacak mı?” sorusuna güzel oyuncu, “Hiçbir fikrim yok, yapımcımızın karar vereceği konu bu. ‘Arka Sokaklar’ her şeyi oturmuş, harika set ortamı olan bir dizi. Tabiri caizse memur gibiyiz; sabah 9, akşam 6 çalışıyoruz. Ekipçe çok memnunuz, umarım devam eder” cevabını verdi.

Televizyon Gazetesi Arka Sokaklar İçin Analiz Yaptı

Televizyon gazetesi Arka Sokaklar için yaptığı analizde,  “Arka Sokaklar dizisi Kanal D ekranlarında Cuma gününün fenomen yapımı… Reytingleri oldukça iyi.. Dizinin oyuncu kadrosu kemik isimlerden oluşuyor, ara ara gelen yeni oyuncular da diziye renk katıyor.Merve Oflaz da diziye yeni katılan bir isim…Dizide yapımcı, oyuncu, kanal üçgeninde herkes memnun.Yani Arka Sokaklar’ın devam etmemesi için çok güçlü ve büyük bir sebep lazım.Şu anda görünürde böyle bir sebep yok.Arka Sokaklar’ın final yapması gibi bir durum da hiç gündemde değil.” şeklinde yorum yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler