Ana SayfaDizilerVatanım Sensin yeni bölümü bu akşam yok mu? Yerine ne yayınlanacak? Vatanım...

İlgili Postlar

Vatanım Sensin yeni bölümü bu akşam yok mu? Yerine ne yayınlanacak? Vatanım Sensin ne oldu?

Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizinin bu akşam yayınlanması gereken yeni bölümü olmayacak mı? Yoksa Vatanım Sensin dizisini kaldırdılar mı? İzleyiciler panikte. Vatanım Sensin dizisinin akıbeti ne? Vatanım Sensin yeni bölümünün yerine ne yayınlanacak? Merak edilen soruların yanıtları haberimizde…

Vatanım Sensin final yapıyor! Peki yerine hangi dizi gelecek?

Vatanım Sensin yeni bölüm neden yok?

Kanal D ekranlarının en iddialı dizisi olan Vatanım Sensin dizisinin bu akşam yeni bölümünün yayınlanması bekleniyordu. Ancak, dizinin yayın gününün yakınlaşmaya başlamasından itibaren merakla beklenen fragman, hala daha yayınlanmadı. Yeni bölüm fragmanının yayınlanmaması, dizinin izleyicilerini meraklandırdı. Vatanım Sensin izleyicileri, dizinin yayından kaldırıldığından korkmaya başladılar.

Vatanım Sensin oyuncu kadrosu

Vatanım Sensin yerine ne yayınlanacak?

Bu akşam yayınlanması beklenen Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanının hala daha yayınlanmaması merak uyandırırken, Kanal D’nin yayın akışı belli oldu. Yayın akışında, Vatanım Sensin dizisinin yeni bölümü yerine kolaj bölümü yayınlanacağı dikkat çekti. Vatanım Sensin dizisinin eski bölümlerinden yapılan kolaj bölümünün yayınlanacak olması, dizinin izleyicisini iyice meraklandırdı. Dizinin akıbeti hakkında şu ana kadar resmi olarak bir açıklama yapılmadı.

Vatanım Sensin dizisi, iki sezondur Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Bu sezon final yapmaya hazırlanıyor. Kanal D, Vatanım Sensin dizisinin final yapmasının ardından yerine yine bir tarih dizisi olan Selanik 1920 Destanı dizisini getirmeye hazırlanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler