Ana SayfaDizilerSöz 43. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İstanbul’u Resmen Yıktılar!

İlgili Postlar

Söz 43. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İstanbul’u Resmen Yıktılar!

Pazartesi akşamının vazgeçilmez dizisi haline gelen Söz, tüm hızıyla devam ediyor. Hatırlanacağı üzere dizinin karakterinden biri olan Çolak, yanarak can vermişti. Söz dizisinin 43. bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu ve herkes çok güzel bir bölüm olacağının sinyallerini aldı. Detaylar haberimizde…

Söz 43. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İstanbul’u Resmen Yıktılar!

Dizide terörist karakterini canlandıran Çolak, geçtiğimiz bölümde yanarak can verdi. Fakat, Çolak’ın yerini baş belası olan Derman karakteri aldı. Dizinin yayınlanan 43. bölüm fragmanı izleyenleri oldukça heyecanlandırdı. Eylem ve Ateş’in sahnesinde neler olacağına ise merak edilen konulardan biri oldu. Ceren’in tayini ise Aşık’ı oldukça etkilemiş durumda. Yeni bölümü merakla beklenen Söz, pazartesi akşamı sevenleriyle buluşacak.

Söz Dizisinin Son Bölümünde Neler Oldu?

Söz Dizisi Oyuncu Kadrosu

Yavuz, zor durumda! Konvoya yapılan hain saldırı Erdem’in ve kahraman Mehmetçiğimizin gayretiyle savuşturulur. Bir çatışma sırasında yaralanmış olan Derman, bir barakaya götürülür. Durumu ağır olan Derman’ın iyileşmesi için tedaviye ihtiyacı vardır. Derman’ı tedavi ettirmek için bir doktora ihtiyacı olan teröristler konvoydan bir doktoru kaçırır. Kaçırdıkları doktor ise herkesin yakından tanıdığı Bahar’dır.

Konvoyun köye ulaştığını öğrenen tim en sağlam elemanlarından oluşturduğu bir ekibi köyü basmak için görevlendirir. Bu baskını önlemek için Keşanlı önderliğindeki Tim teröristlerin hiç beklemediği bir hamle yapacaktır. Her şeyin karışık olduğu durumlarda Yavuz, büyük bir tehditle yüz yüze gelmiştir. Yavuz’u kurtarmak için herkes seferber olacaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler